ANNONS
Integritet på Tailsweep

Mysfrukost, bunkrat och panik på hyllorna

/

Innehåller reklam genom annonslänkar för Cellbes och Åhléns

Hej hej

Kom precis innanför dörren, åkte innan 7 i morse och började med fredags-frukost på McDonalds med barnen och sen jag släppte av dem i skolan har jag.. hamstrat!

(Rosa fuskpälsjacka HÄR)

Sen skulle jag egentligen bara in till Ica maxi och köpa något gott att äta i kväll men där inne drabbades jag av samma hysteri som alla andra. Det var ju TOMT på hyllorna!! Vetemjöl, havregryn, knäckebröd, pasta, ris och toapapper, hylla efter hylla gapade tom och folk stod och tog kort och filmade. Vid frukt och grönt stod folk (även jag) och slet med att få upp plastpåsarna utan att slicka på fingrarna till hjälp, stört omöjligt ju, det var svordom efter svordom. Och väl vid toapappret stod folk bara uppgivet och gapade. Plötsligt såg jag att det gömde sig två små-paket under hushållspappret och ryckte snabbt åt mig dem men fick dåligt samvete och delade med mig till en tjej som stod bredvid och såg smått panikslagen ut. Avundsjuka blickar från alla håll och en farbror deklarerade högt att han aldrig tänker äta kinamat mer så arg var han minsann på Kina..

Handlade så mycket så vagnen bågnade nästan. Och sen fortsatte jag till Robertssons och bunkrade kött. Var ska jag ha allt? Just nu står det mesta kvar i bilen där det är kallt, när Micke kommer om en stund får vi åka och köpa en extra kyl och frys och ha i förrådet. (Det lät drastiskt kanske men det har vi behövt länge och nu får vi tummen ur pga mitt hysteriska hamstrande 😉 ). Pappa kom just och knackade på med ett storpack toapapper han hade hittat hehe.

Mjölk i trekanter som kan stå i rumstemp och håller en evighet och andra såna saker tyckte jag tydligen det var bra att bunkra med. Är det nåt ni saknar hemma så har jag det!

Riktigt obehagligt och läskigt detta med viruset och dess spridning såklart och jag hoppas ni är rädda om er därute och om andra <3 Tvätta tvätta tvätta era händer och gå inte till jobb och skola när ni är minsta sjuka tack! Självklart för de flesta men det finns alltid de där som alltid går till jobbet hur sjuka de än är och tror det är tävling i minst antal sjukdagar från jobbet och snarare tycker de borde få nån medalj för att de sitter högröda av feber och nyser på jobbet..?? Respektlöst! Blir inte särskilt irriterad på saker men det har alltid stört mig något enormt. Och de som inte stannar hemma 48 h efter magsjuka eller skickar barnen till förskolan med feber. Blir galen! Tyvärr alldeles för vanligt.

Men nu är det ju fredag och man får inte glömma att leva glädjas och göra det bästa av situationen! Vi ska göra hamburgare hemma med karamelliserad lök, tryffelmajjo och halloumifries och hyra film och spela spel. En kväll i mjukiskläder som så många fredagar 🙂 Kanske blir det en smaksatt Mojito som fredagsdrink, så gott med mynta. Olivia har bakat chokladbullar och jag köpte pinfärska bullar och jordgubbar.

I morgon ska vi hem till mina föräldrar och fira pappa som fyller 70! Outfiten blir denna, en silkig leoblus med lite puffärm och hög krage, älskar den modellen. Finns HÄR hos Åhléns. Och nya vackra örhängen i lila HÄR. (Mina händer är torra som fnöske efter allt tvättande, är det nån som har tips på en riktigt bra handkräm??)

Beställde även nytt schampo och balsam, favoritmärket Maria Nila (HÄR) men ny färg (för volym). Medlemspriser nu!

Och framförallt köpte jag ju en TEMPURKUDDE efter så många tips från er. Jag köpte DENNA, den modellen är en vidareutveckling på orginalkudden med lite mer svängrum för halsen. Lite knepig att ligga på till en början får jag erkänna, vad tusan har jag köpt liksom? Men senaste nätterna har jag sovit som en stock och vaknat med mindre ont i nacken för var dag! Sååå värt pengarna.

Beställer ni något från Åhléns så glöm inte se om ni har några erbjudanden HÄR, jag fick en fin rabatt på hela köpet som jag hade missat annars.

Nån mer som är expert på att ta ett nytt vattenglas varje kväll? 😉

Nu kommer Micke så nu blir det kyl/frysjakt!

Ha en riktigt skön fredag. KRAM!

42
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00