Vilken lördag!

God förmiddag kära bloggvänner!

Haft en så skön morgon. Vaknade utsövd strax innan sju (att det ens är möjligt kunde man ju inte tro när man var yngre haha) och fick strax sällskap av Sebbe. Som somnade knall fall tidigt i soffan i går (klassiker en fredag när de faktiskt får vara vakna så länge de vill. Vardagar är det omöjligt att få dem att sova i bra tid.. Även omöjligt att få dem att vakna men är det helg så vaknar han innan 7. Livets stora mysterium :-)). Iallafall, Sebbe åt frukost och jag laddade frukttorken med blandade citrus och päron och sen klädde vi på oss och tog en 1 1/2 h promenad i det sköna vädret medan de andra sov. Så himla härligt!!

Och nu sitter jag hemma på altanen med årets första kaffe ute i vårsolen (här hemma i Sverige får jag väl tillägga, i Spanien har det blivit många) och njuuuter. Fågelkvitter, en och annan granne som fixar i trädgården, nån spelar musik och här sitter jag med mitt kaffe i mjukiskläder och rosa fuskpäls och känner solens strålar i ansiktet. Man riktigt känner hur de ger ett lyckorus i hela kroppen!

Dessutom är det inte vilken lördag som helst utan i dag är det min pappas födelsedag, han fyller hela 70! Hipp hurra för världens bästa pappa i dag! ❤️ Ikväll vankas kalas.

Och i morgon firar vi årsdag av nånting stort. Mer om det i morn!

KRAM på er!

 1. Anna skriver:

  Skönt med nåt normalt i dessa oroliga tider. Solen värmer kropp och själ. Skönt ni är på hemmaplan, håller med ovanskrivande. ❤️ Ta hand om er och försök isolera så mycket som möjligt för att inte många ska bli smittade. Se gärna överläkare Agnes Wold på twitter om hur viktigt det är att hålla ner spridningen så sjukhusen harxem chans.

 2. Carola skriver:

  Var glad att ni inte är i Spanien som nu är satt i karantän 😬Nu vet vi inte om vi kan köra hem som vi tänkt på tisdag.

 3. Barbro skriver:

  Ja det är lyx att dricka morgonkaffet på balkongen o njuta av fågelsång och solen värmer en.
  Ha det så kul o hälsa pappa o ha en fortsatt bra lördag. 🤗

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..