ANNONS
Integritet på Tailsweep

20 % rabatt på H&M i dag! (Och serietips)

/

Innehåller reklam genom annonslänkar för H&M

Hej hej

Har några goda grejer som kommer upp snart men först tänkte jag passa på att tipsa er om att det är 20 % på H&M HÄR, endast i dag!

DENNA kjolen är jag så glad för (jag har strl 38 på min, tycker de är ganska små i strl). Påfyllt i alla storlekar igen!

Jag ska dock klä på mig något varmare just nu och bege mig ut på en promenad för nu har det äntligen slutat regna. Men jag ser så fram emot våren och sommaren och värmen! Slippa mössa och lång dunkappa och pälsskor som jag ska ta på mig nu 🙂 Rätt trött på dem. Det har varit en lång grå blöt höst/vinter.

I kväll tänkte jag ta mig an en ny serie. Har en hel drös jag ser men är i kapp på alla nu så får snällt vänta en vecka mellan varje avsnitt zzzz. Vill plöja! Och det är det säkert fler som vill i dessa tider, perfekt sällskap när man har tid att slå ihjäl. Spännande, läskig, romantisk, kul.. jag gillar allt! Så ge mig era BÄSTA tips så gör vi en riktigt härlig lista att plocka från. Jag fick en massa tips på Instagram häromdan och här kommer de som jag ännu inte har sett:

Killing eve
Outsider
Elitskolan
Hinterland
Hand i hand
Peaky blinders
Love is blind
l’m not ok with this
Animal kingdom
Elite
A million little things
All american
Eagles
Gåsmamman
22 juli
Lincoln Rhyme
The outsider
The good doctor
The day
My brilliant friend
Ett otillåtet liv
Safe
Hjärtats vägar
The Office
DNA
Kalifat

Fyll gärna på med fler! (Och skriv gärna var man kan se dem så hittar vi lättare. Ska kolla upp dessa på listan sen och fylla i det där också).

KRAM på en stund!

30
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00