ANNONS
Integritet på Tailsweep

Lite gott jag ätit på sistone..

/

Innehåller reklam för Wolt

Hej hej

Laddar upp bilder från kameran och sitter och redigerar inför kommande recept. Men några saker finns redan i arkivet, man har ju sina favoriter man gör om igen. Som räkmackor. Kanske inte behöver någon beskrivning ens men dessa gör jag med bröd (eller inte bröd) underst, toppar med sallad, skagenröra, kokt ägg, majonnäs, tomat, gurka och en hög med handskalade räkor (helst hemmaskalade). Överst en skiva citron eller blodapelsin. Snart slut på säsongen på det sistnämnda så jag passar på. Älskar blodapelsin. Ju syrligare ju godare.

Gärna dill också! Men det har man ju sällan färsk hemma, blir dålig snabbt tyvärr så det köper jag bara när jag vet jag ska använda den bums.

Detta såg ut som ett slagfält, tog för liten tallrik och jaja vad gör det om hundra år 🙂 Det är iallafall den italienska köttsoppan som är sååå god, så testa den! Recept HÄR.

Och smash burgers har vi ätit gjorda på högrev från Robertsons. Detta är något av det godaste som finns faktiskt! Stek i massor med smör på hög värme så det blir så där karameller yta och pressa hårt. Intstruktioner HÄR.

Sen har det blivit en hel del hemkört/take away också. Tycker det är viktigt att supporta restauranger i dessa tider, så även om man inte vill/kan äta ute så beställ gärna hem eller för avhämtning om ni vill och kan. Många restauranger erbjuder mat för take away nu och ansluter sig till leveranstjänster.

Beställer ni hemkörning eller avhämtning via Wolt så får ni 50 kr rabatt på första beställningen med MATPLATSEN50.

Dessa åt vi i helgen, båt-pizzor och flatbread-wraps från Zolles fikaroom. Super goda! (Särskilt wrapen med kebab och ostsås). I dag blir lunchen en sallad jag beställt från Sallad& (kika på min insta-storie HÄR). Har ni testat några goda restauranger/maträtter att tipsa om så gör gärna det!

Många som är hemma/jobbar hemma och kikar in oftare än vanligt ser jag så jag ska försöka uppdatera lite flitigare så har ni nytt att läsa när ni kikar in. Hörs om en stund igen!

KRAM

7

Följ mig på Instagram!

@Matplatsen
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00