ANNONS

KARANTÄN

/

Innehåller annonslänkar för H&M, Cubus och matsmart

IMG_5078

Heeej!

Sorry för en helg utan uppdateringar, det hör inte till vanligheterna men jag vaknade upp förkyld i lördags! Så helgen blev inte alls som tänkt. Vi hade ju en liten födelsedagskille i går som fyllde 9! och hela kylen full med mat inför brunchen med släkten. Men det vara bara att ställa in, vågar självklart inte utsätta de äldre för baciller nu som skulle kunna vara farliga även om jag bara tror det är en lättare förkylning. Men nu gäller det att ta det säkra före det osäkra oavsett och jag hoppas ni alla gör detsamma och håller er hemma vid minsta symptom! (Mår redan bättre, bara lite snuvig så det går ingen nöd på mig och brunchmat har jag ju så det räcker och blir över och toapapper också ;))

IMG_5081

Förväntningarna, pirret och glädjen i barnens ögon på födelsedagsmornar är det bästa. Sån lycka <3

IMG_5090
IMG_5086
IMG_5087

Och hur cool gaming-kille man än är så är man inte för stor för gosedjur. Sebbe älskar gosedjur att sova med och särskilt i detta materialet, han har flera såna i Spanien (som vi l ä ä ä n g t ar till!) men nu hittade jag en på H&M i samma slags material HÄR, blev succé. Så himla gosiga.

IMG_5030
IMG_5035
IMG_5033
IMG_5031

I paketen var det mycket kläder 🙂 Kanske inte de roligaste paketen när man är 9 men ändå mycket uppskattade. Lite från H&M: orange tröja HÄR, skor (hittar inget artikelnr just nu, han tog dem till skolan 😉 ) och skaljacka HÄR.

IMG_5036

IMG_5029

Rosa t-shirt HÄR och ett grå mjukis-set HÄR och HÄR. Jeans HÄR. Och en collegetröja i rosa HÄR, så himla snygg nyans på rosa till killar (och tjejer), Sebbes favvo! Ta 3 betala för 2 på överdelar hos Cubus. Dessutom gratis hemkörning nu!

Farmor och farfar hade lämnat paket i förväg och fick vara med på facetime när de öppnades <3

IMG_5112

Och världens coolaste fotbollsskor han drömt om gömde sig bla i paketen till stooor lycka!

IMG_5117
IMG_5130

Sen dukade vi upp en brunch till lilla familjen och satt länge och åt vi 4 och kollade på gamla bilder och videoklipp i appen Timehop från tidigare födelsedagar. Har ni den? Kul tycker jag!! Och ute gassade solen, vilket födelsedagsväder!

IMG_5094
IMG_5098
IMG_5096
IMG_5106

Olivia hade bakat kärleksmums helt själv att överraska med som fick agera tårta <3 (födelsedagsbarnet är inget fan av tårta och eftersom vi inte fick några gäster hoppade jag över det i år).

DSC_5918
IMG_5102
IMG_5103

På eftermiddagen kom mormor och morfar förbi och lämnade paket, de fick stå utanför fönstret och titta på när de öppnades 😉 och en överlycklig kille överraskades med en gamingdator så nu lär vi inte se honom lämna rummet.

IMG_5132
IMG_5136

Mamma du vill nog fota det här innan jag öppnar kakorna?? Haha såklart. (Burken med olika Oreos finns att beställa billigt HÄR, perfekt att ha kakor i sen). Klart man ska få sina favoritkakor när man fyller år! Och välja mat fick han också, det blev McDonalds med hemkörning.

IMG_5198

En fin födelsedag och en mycket lycklig och nöjd kille <3

KRAM

15

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Följ mig på Instagram!

@Matplatsen
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00