ANNONS
Integritet på Tailsweep

30 % rabatt på ALLT – endast i dag

/

Innehåller reklam genom annonslänkar till Cubus

Hej hej

Åh vilken runda, vilket väder, vilka endorfiner! För första gången på länge blåste det knappt och jag bytte pälsfodrade vinterskorna mot gympaskor och gick med lätta steg i solen och bara njöt. Dagdrömde inte ens att jag vann på lotto haha, verkligheten var härlig nog som den var.

Beställde hem lite kläder från Cubus i veckan som jag tänkte visa och passande nog (eller typiskt för mig men kul för er :)) har de 30 % rabatt på ALLT online HÄR i dag (fram till midnatt). Och gratis hemleverans, tacksamt i dessa tider.

Blommig ljuvlig klänning HÄR, blus i samma härliga färg HÄR och likadan fast blå HÄR (bara 139 kr nu!! Såå fin på och användbar, älskar denna typ av blus/top). Paperbag-shorts i linne HÄR (så sköna!!). Diadem HÄR. Bikini HÄR.

Slår även ett slag för de aaaabsolut skönast snygg-mjukisbyxorna som finns. Köpt ett par från varje säsong i olika färger men de svarta är favoriterna. Finns återigen i lager HÄR (och jag vet många som köpt dem vid tidigare tips och blivit såååå nöjda, det är så kul att höra).

Hoppas ni hittar nåt kul, riktiga kanonpriser nu!

Ska ut och dricka kaffe med hemmajobbande grannar i solen om en stund.

KRAM på er!!

10

Följ mig på Instagram!

@Matplatsen
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00