ANNONS
Integritet på Tailsweep

Fredagens drink, fredagens blus och fredagens besök

/

Innehåller reklam genom annonslänk för H&M

Hej hej

Här började vi dagen i dag med en långpromenad i skogen hela familjen med frukost i ryggsäck och pigga ben. Vilken energi! Hurtiga så det nästan är läskigt? Kom tillbaka innan övriga familjemedlemmar ens brukar ha kommit ur sängen. Härligt!

Inte så mycket energi nu längre dock, sov lite för få timmar i natt tror jag (5) men ska lägga mig och se ett avsnitt av nån trevlig serie nu. Kanske blunda mitt på blanka dan? Ja vi får väl se..  (Hör redan nån ropa maaaamma bara jag tänkte tanken. Spelar liksom ingen roll att Micke står 5 cm ifrån dem, de ropar ändå på mig som befinner mig på en annan våning?!)

I går kväll fick vi lite besök, mysigt. Började med en fredagsdrink, närmare bestämt en Pornstar Martini för mig och Tessan, en Old fashioned till Micke och Matte. Till det ett fat med jamon iberico och en annan variant jag inte minns namnet på 🙂 och lite snacks.

Liten påse svindyra sviiiingoda chips med tryffelsmak. Vände ryggen till i några sekunder och visp var nästan skålen slut och Sebbe svinnöjd. Gahhh. (Fanns andra mer barnvänliga chips för de små, trodde inte de gillade tryffel men det gjorde han visst..)

(Min blus från H&M HÄR).

Pornstar martini
1 drink

2 cl vaniljvodka
4 cl passionsfruktsjuice
2 cl passoa
3 cl limejuice
2 cl sockerlag
1/2 passionsfrukt
1 shotglas prosecco/champagne

Blanda ingredienserna i en shaker fylld med is. Sila upp i cocktailglas och garnera med en halv passionsfrukt. Servera med en shot bubbel vid sidan av. (Tillsätt ev lite äggvita för skum).

Old fashioned
1 drink

1 sockerbit
6 cl bourbon (Makers Mark!!)
1 stänk sodavatten
2 stänk angustura bitter
1 strimla apelsinskal
1 cocktailbär

Lägg sockerbiten i ett whiskyglas och stänk på angosturan. Häll på några droppar sodavatten. Stöt sockerbiten tills den lösts upp. Häll på iskall bourbon och lägg i en stor isbit. Servera med ett cocktailbär och en skiva apelsinskal.

Hade flera grannar på online-AW tidigare, inga stora folksamlingar nu 😉 Grymt kul ju!

Nu ska jag ta en varm dusch och se om jag hinner blunda eller inte (tippar på inte).

Ha en fin kväll!

KRAM

12

Följ mig på Instagram!

@Matplatsen
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00