ANNONS

Vårig inspo i det härliga vädret!

/

I annonssamarbete med Ellos

Img 9771.png

Hej hej

Här fokuseras på ljusare tider, på alla sätt. Vad underbart det är att äntligen fått så mycket sol även om det ibland bara är här och där. Under vinterhalvåret som gått känns det som den inte visade sig alls. Otroligt välkommet nu, humöret strålar i kapp med solsken och inte ens pollenallergin kan ändra på det i år!

Visar lite fin vårinspo i vanlig ordning från Ellos, där fylls det konstant på i härliga nyanser, blommigt, rosa och romantiskt blandat med klassiska plagg. Det finns ju verkligen något för alla och alla storlekar och tillfällen. En av mina absoluta favoritbutiker som ni vet vid det här laget 🙂 Valt ut några favoriter här jag gärna går klädd i själv.

Blommig söt klänning som gärna matchas med sneakers HÄR, skir strandtunika i rost/rosa HÄR, söt svart volangtopp HÄR, ljuvlig långklänning som gjord för somriga dagar vid stranden HÄR, söt blommig off shoulder med puffiga ärmar HÄR och skönaste nattlinnet med mjuk spets HÄR.  (Klicka på resp plagg för fler bilder)

Alla nyheter hittar ni HÄR!

Min rabattkod 415414 ger er 33% rabatt på den dyraste varan på ordinarie pris (inklusive externa varumärken) + 5% extra rabatt på alla nedsatta priser! Giltig t.o.m 31/3.

KRAM

5
52

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00