ANNONS

Gårdagens mjukis

/

Innehåller reklam genom annonslänkar för Cellbes

IMG_5812

Hej hej

Fler som är trötta som jag vet inte vad i dag? Med tanke på hur få knop jag gjorde i går så borde jag ju vara pigg 🙂 Men den där extra timmen eller jag menar minus-timmen i morse börjar kännas nu. Helgen har spenderats hemma, det längsta jag rört mig är till grannarna mitt över. (Förutom svängen till skogen då). I går såg jag mest ut som ett ras och försökte få lite färg på kinderna i solen. Gick runt i Uggs och mjukiskläder både inne och ute.

Stekte på en samling av helgens rester till en pytt till lunch..

IMG_5811
IMG_5807

IMG_5816

Olivia och hennes kompis packade med sig sina rester i en kylväska och cyklade i väg på picknick.

IMG_5821

IMG_5822

Mjukis-singoalla från rean HÄR (129 kr), singoalla älskar jag, halva sommargarderoben består av det 🙂 Så smidigt att slippa ränder i solen och tycker det är fint, luftigt och skönt.

Förutom fynd i outleten så kan man just nu fynda bland vårnyheterna till 50 % HÄR, missa inte det. Tips!

IMG_5815

Det blev inte många steg på stegmätaren i går, nästan så jag trodde den var trasig. Kompenserade lite i dag och promenerade in till stan i morse istället för att ta bilen när jag skulle till frisören och gick hem – med vägen förbi en liten pralinbutik jag fått nys om och köpte chokladpraliner.

Slut på rester i kylen och noll inspo, vad ska man äta till middag?

KRAM

21
83

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00