ANNONS

Burgare på grillen och årets första riktigt varma vårdag

/

Innehåller reklam genom annonslänkar för Cubus 

IMG_6210

Hej hej

Hann knappt posta gårdagens inägg så ringde telefonen, Micke hade ramlat ner från en stege på jobbet och skadat sig så jag fick åka i väg och hämta honom och cykeln och har nu 3 st att passa upp på här hemma 😉 (nejdå, alla 3 klarar sig själva, det gick bra i oturen men han skadade armen och är allmänt mörbultad så han kan inte jobba för tillfället, vilket grämer honom så han går bara runt och muttrar, han är inte den som är hemma från jobbet i onödan och har mest dåligt samvete..)

I går var det FANTASTISKT väder. Vi åt lunch utomhus och grillade hamburgare. En grillad hamburgare med mycket ost sitter aldrig fel! Har laddat frysen med storpack, typ 48 st tror jag det var, så det blir många burgare nu 😉

IMG_6214
IMG_6235

(Min blå top HÄR, finns i massa färger och just nu 3 för 2 och gratis hemleverans! Och grillen fick jag frågor om, den är av märket BROIL KING, vi köpte den förra året och är så löjligt nöjda, den är grym! Finns i allamöjliga storlekar och utföranden HÄR. )

Ska plantera lila hyacinter jag köpt till krukorna utanför entrén, sätta om lite örter i jord och plantera ut (eller är det för kallt för dem ute nu??), lägga kött i marinad för kvällens grillspett och städa klart i min wic. Hade beställt hemleverans med mat i går men dessvärre var det slut på fläskfilé som jag behövde så nu får jag tänka om lite.

Det var väl dagens planer typ 🙂 Skönt påsklunk och inga måsten.

(Postar massor med påskmat och tips på fb denna vecka så kika gärna HÄR och följ mig)

KRAM

7
83

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00