ANNONS

Nytt porslin, budget-tips!

/

Innehåller reklam genom annonslänkar för Ellos

IMG_6283

Hej hej

Hoppas ni mår bra <3 Påsk runt hörnet, eller vi firar påsk mer eller mindre hela veckan, det behövs ju ganska många dar för att få i sig påskgodiset och all mat så vi tjuvstartar. Godare att sprida ut det lite..

IMG_6334
IMG_6329
IMG_6330

Behövde nytt porslin. Ja behövde faktiskt hehe. Vi är ofta många när vi ses med släkten eller grannfruarna eller grannarna och har många middagar, fester och tillställningar (i vanliga fall alltså) och grannarna mitt över köpte så snygga tallrikar häromdan så jag härmade dem helt enkelt och köpte samma för 12 pers så jag kan duka till många. Billiga på RUSTA så det är ett tips. Sååå snygga! Supernöjd. (59:90 kr för tallrikarna, 49:90 för assietterna, tips tips!).

IMG_6284
IMG_6322

Hittade även mina favorit-bröd (på Coop) och blev så g l a d. Inte sett dem på länge och de är verkligen det gooodaste jag vet, Te-birkes med söt fyllning (ska ätas med mycket Bregott och skinka i. Godaste kombon även om det låter knasigt :))

IMG_6262

IMG_6264

IMG_6265

Lite fejkrosor till en bukett jag ska ha på bordet. Blivit fusk-blomme-frälst på äldre dar, men inget slår ju äkta vara.

IMG_6267

Har fyllt på med barnens favorityoghurtar till påsklovet. Känns mer som godis än frukost kanske men är det påsk så är det! (Från Lidl)

IMG_6268

Och sen hittad jag min favorit-färskost och blev så där g l a d igen (mat är verkligen mitt stora glädjeämne hehe).

IMG_6281

Bailey ska få en påskpresent, han gillar att sno andras tofflor och mjuka grejer så Olivia köpte en egen Ugg-stövel som piper <3

IMG_6270

Och såna här fat för smörgåstårta/tårta etc kan man aldrig få för många av. (49 kr på Nordströms)

IMG_6280

Min svarta puffärms-mjukis är en favorit, rak nedtill utan mudd, finns HÄR. (Liknande i andra färger HÄR, beställt en grå. Älskar puffärm!)

IMG_6293
IMG_6305

En kall öl i solen har det blivit. Vilket underbart påskväder! Unnar oss att slappa och göra ingenting. Har inte ens hållit undan disken, kanske skulle ta tag i det i dag, det börjar bli rätt höga staplar 😉

Men en del steg på stegräknaren blir det också. Går upp och går en runda innan de andra vaknat (och lyssnar på Jo Nesbø, boken Polis) så äter vi frukost tillsammans när jag kommit hem. Har köpt en ny Fitbit då jag blev av med den gamla, en lite upphottad version med fler finesser, bla ser jag när jag får mess och ett utdrag från det..  (HÄR hittar ni, jag har en ”Inspire HR” i lilac, den tål att bada med och en massa andra saker jag saknade med den gamla)

IMG_6286
IMG_6288
IMG_6290

(Armband finns att köpa lite varstans om man vill variera sig eller byta från det som hör till).

IMG_6328

Och god mat blir det mycket av. Grillen går varm. Uppdaterar er om gårdagens middag senare, nu ska jag ta en sväng till blomsterlandet och köpa lite mer blommor till krukorna medan de andra bänkat sig framför Förfärliga snömannen med en skål påskgodis.

KRAM

18
94

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00