ANNONS

Fredagsdrinken: Frozen Margarita (på drinkmix) och goda tilltugg

/
IMG_4558

Hej hej

Hur har ni det inför påsk. Firar ni hemma med familjen eller hoppar ni över det? Äter påskmat eller något annat gott? Bunkrat godis även fast det inte blir några påskkärringar i år och äter allt själva? 😉

Fredag i morgon så här kommer fredagsdrinken. Köpte ju så söta färdiga drinkmixer för Margaritas (HÄR) och gjorde en frozen Margarita. Supergod mix faktiskt! (Har man ingen mix så kan man göra den från scratch, gott recept HÄR).

IMG_4555
IMG_4553

Man behöver alltså bara is + tequila + drinkmixen.

Frozen Margarita
1 drink

5 cl tequila
3/4 av drinkmixen
krossad is

(salt + en klyfta lime till kanten)

Vill man ha saltad kant på glaset så börja med att dra en klyfta lime lags kanten och doppa den i salt. Full glaset med krossad is. Blanda sedan samman tequila och drinkmix och häll detta i glaset. Dekorera ev med lime och servera genast.

IMG_4560
IMG_4562

Till dessa serverade vi bla gratinerade krustader och testade denna mjukost i: ädelost söt & salt. Det blev sååå gott, liksom lite karamelliserad smak mot det salta. Den måste ni testa till dessa! (Har provat den till pepparkakor också men det gillade jag inte).

IMG_4486

Fyll krustaderna ungefär till hälften med ost och ställ in i ugnen i 200 C tills osten smält och börjar bubbla. Serveras varma/ljumna.

IMG_4548
IMG_4550

Så skönt väder i dag, iallfall så länge solen inte går i moln. Suttit ute och ätit både frukost och fikat praliner med ljudbok i mina hörlurar och njutit. Micke är på akuten och kollar handen/axeln som blivit värre, stackaren får nog räkna med många timmar, Sebbe jagar pokemons och Olivia har nyss varit på pw med sina kompisar och jag tog en pw i morse med Tessan. Ovanligt hurtig familj i dag 🙂

KRAM

17
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00