ANNONS

Kampanj på utemöbler

/

Innehåller annonslänk

IMG_2864

Hej hej

Fick många frågor om soffgruppen på takterassen och här har ni lite bilder från en soligare dag. Vi håller på och målar staketet och paviljongen vita och har bara grundmålat än så ni får kisa lite, det ser inte riktigt klokt ut 😉

IMG_2868
IMG_2859

Det blir ju mycket tid hemmavid i år och semestern spenderas mest troligt i Sverige så det ska vi väl hinna klart med.

IMG_2876

Men iallafall, sittgruppen var det. Vi är sååå supernöjda! Det är den HÄR  med en extra fåtölj och just nu är det 20 % rabatt på alla utemöbler! Har även lagt dit DENNA fyrkantiga matta under, har likadan inomhus under lilla matbordet, den funkar både inne och ute. Varit sugna på någon form av utekök länge så det ska jag kika på (också på kampanj) och nya stora krukor.

IMG_2871

IMG_2883

Inte riktigt så här varmt i år än, bilderna är från i somras 😉

I dag blåser det så det låter som huset ska lyfta och flyga i väg. Sovit som en kratta på morgonkvisten och vridit mig i timmar. Kanske bra det så blir man trött i normal tid i kväll och kan vända tillbaka dygnet efter påsklovet. Skoldag som vanligt i morgon.

Vad ska man hitta på den sista lediga dagen tro? Förutom att äta upp resterna av påskgodiset så vill jag äta något riktigt gott! Vet bara inte riktigt vad?

Vad äter ni i dag???

KRAM

25
98

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00