ANNONS

Hej hej fredag!

/

Innehåller reklam genom annonslänkar för Ellos

IMG_7014

Weeeee bästa dagen! Hej hej käääära veckodag.

Vaknade långt innan väckarklockan och såg en blå himmel skymta, tjoho vad lätt det är att studsa upp när solen skiner?! (kanske jag får äta upp i kväll zzzZ). I väg med barnen till McDonalds för att fira in fredagen med mysfrukost men tji fick vi för Söder hade stängt frukosten pga Corona och öppnade först 10.00. Gahhh. Åkte vidare till Västhaga som hade öppet, puh! Slutet gott allting gott, det blev picknick i bilen och två mätta glada barn som släpptes av i skolan i god tid. Hem och lämnade bilen och ut igen på en långpromenad i skogen med några grannfruar. Underbart! Fredagen till ära hade vi musik på medan vi gick, lite extra stämningshöjande 🙂 Gick en mil av bara farten.

Sen var to-do-listan lång. En dusch, smink och annat än mjukiskläder och sen åkte jag iväg.

IMG_7003
IMG_6999
IMG_6980

Blus HÄR, vääärldens skönaste vita jeans med lite högre midja HÄR (har dem även i blå jeans) skor HÄR (och nya lägre strumpor inhandlades under dagen ;))

IMG_7022
IMG_7021

Passar på att göra lite ärenden med bil, måste lämna in den på reparation snart för jag blev påkörd när jag var ute och körde för nån vecka sen av nån med ”dålig bil som behövde lagas”. Jo tack, börja med bromsen 😉

IMG_7024

Smet in för en snabb cheese on the go first..

IMG_7027

.. sen skulle jag köpa en eyliner. Tjejen i butiken: ja du har ju hängande ögonlock så jag rekommenderar en vattenfast så det inte kladdar på ögonlocken. Haha dagens ålderscheck! (Inget illa menat säkert alltså 😅men de hänger faktiskt bara mer och mer. Nog det enda jag tycker är jobbigt med att åldras – än så länge. ) Kollade knappt vad  hon rekommenderade, eller såg väl inte under de hängande ögonlocken 😉 men det blev visst en Dioooooor. Fint ska det va.

IMG_7028

Olivia går runt i vinterjacka och vinterstövlar, tog en chansning och köpte lite vårnytt. Tar ogärna med dem till butiker just nu. Vi får väl se om nåt passar eller framförallt faller i smaken..

IMG_7032

Avståndsskyltar överallt. BRA. Vissa verkar missa dem helt (suck) men de flesta håller verkligen avstånd. Fick säga till häromdan i mataffären när kunden bakom stod och flåsade mig i nacken. Morr. Och en annan smet före mig häromdan i kön där jag snällt stod 1 1/2 meter bort och köade.. Såg mig väl inte och trodde det var fritt fram. Hoppas jag. Folk är ibland inte riktigt kloka när det gäller köande och trängsel. Fram och förbi..

IMG_7034

Köpte en liten fredagspåse till Micke. Jag kan inget om öl och inget om vad han tycker om mer än att det helst ska vara en ipa (oj ale hette det visst) Så jag tog de som det stod nyhet på och hoppas på det bästa 🙂

IMG_7041

Och eftersom Olivia fick nya kläder och skor fick Sebbe en fredagspresent (ett spel till Nintendo switchen) och jag en present till mig själv från mig själv i form av ett nytt minneskort till kameran 🙂

IMG_7044

Svängde in på uppfarten en halvtimma efter att de andra kommit hem (hur klarar man sig utan parkeringskameran, BÄSTA uppfinningen. näst bästa är rattvärme.)…

IMG_7046

IMG_7045

.. med en påse mellis till barnen. Mycket skräpmat i dag, fyyy. (Eller nä jag har inte alls dåligt samvete faktiskt 🙂 Själv har jag ätit snabbnudlar till lunch v a r j e dag denna vecka. Vi får väl äta nåt hälsosammare nästa.)

IMG_7049

Så här glad blir man när man både fått en fredagspresent och får b å d a crispy chicken för sig själv då syrran inte ville ha..

IMG_7059

… och så här glad blev man när ALLA plaggen passade. Och skorna fortfarande sitter fast med ett gummisnöre mellan sig, kunde brutit benen för mindre 🙂 (men det gick bra)

IMG_7073

.. och 5 minuter efter att denna bild togs så somnade Micke och har nu sovit i 55 minuter så det är nog hög tid att väcka honom.

IMG_7075

Ska bara äta upp mitt mellis, ost-riskakor med räkost, tomat och salt. Helt besatt i det just nu! Även i riskakor med jordnötssmör och flingsalt på. Mitt nya godis nu när jag inte äter godis 😉 (april ut)

Nej nu tar vi HELG här, hoppas ni gör detsamma på ett eller annat sätt och får en fantastisk härlig kväll.

Och jag undrar natuuuurligtvis VAD ni äter i kväll??? Kan ni berätta?

KRAM på er alla rara läsare! Så glad för er <3

81

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00