ANNONS
Integritet på Tailsweep

Lobsterrolls och fredagsmys

/

Hej hej

Kikar in med ett gott, enkelt och snabbt tips på riktig fredagslyxmysmat om ni funderar på något sådant till i kväll kanske? Återkommer snart med ett fredagsinlägg också, för ett sånt gillar iallafall jag 🙂

Lobsterrolls
4 port

100 g hummerkött
1 msk crème fraiche
1 msk majonnäs
½ tsk pressad citronsaft
2 droppar tabasco
4 korv bröd
2 msk smör
1 saltgurka
8 blad gemsallad

Dela hummerköttet i grova bitar. Rör samman hummerkött, cremè fraiche, majonnäs, citronsaft och tabasco, ställ kallt. Stek korvbröden frasiga i smör. Dela saltgurkan i klyftor på längden. Fördela salladsblad, hummerröra och saltgurka i bröden. Servera med chips (gärna tryffelchips!).

Hörs strax igen!

KRAM

6
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00