ANNONS
Integritet på Tailsweep

Få bort mögel på utedynor?

/

Hej hej

V i l k e n kväll vi hade i går. Eller vilken dag för den delen. Har bara EN enda sak jag kan klaga på och den är inte så allvarlig alls men irriterande och det är att några av utemöblernas dynor fått mögelprickar under vintern i dynlådan. Så nu undrar jag om ni har några superduper husmorstips hur man får bort dessa svarta fläckar på de ljusa dynorna? Har försökt tvätta ena dynan i tvättmaskinen men det försvann inte så nu behöver jag er! Finns det hopp??

Men förutom detta då så var det en helt magisk dag som avrundades med grillade torkspaket och rosé på tu man hand i solnedgången. (Ja barnen var ju i krokarna men satt inne och åt köttbullar så Micke och jag tog med våra grillade paket upp på takterassen och satte oss på vår lilla sittplats för två, satte på lite lugn musik, sippade på iskallt rosé och satt där tills solen försvann bakom takåsarna. (Och pratade om hur mycket vi saknar vår balkong i Spanien, måtte världen bli sig själv snart igen <3 )

Vad vi hade i paketen? Lite av varje som fanns i kylen! Så här såg de ut:

Grillade torskpaket
1 st

2 ark grillfolie, lägg dem dubbelt
2 kokta potatisar, skivade
en näve bladspenat
broccoli
några bitar sparris
körsbärstomater
champinjoner
ca 150 g ryggfilé torsk
dill
salt & peppar
Santa Maria fiskkrydda
1 msk vitt vin
1/2 dl vispgrädde
smör
räkor
saffransaioli

Vik en båt av folien och placera allt där i utom saffransaioli och räkor (Lägg torsken ovanpå resterande råvaror, häll på grädde och vin, toppa med dill och hyvla över lite smör. Krydda och stäng paketen). Grilla dem 10-15 min på grillen. T dem från värmen, öppna upp och strö över en näve räkor och stäng igen. Servera med en klick saffransaioli. Mmm så gott!

Med på bild men ändå inte hehe 🙂

Sen avrundades kvällen i vanlig ordning med Robinson (och gränslandet).

Såg klart serien LIAR på HBO häromkvällen. Den är bara 2 säsonger à 6 avsnitt så den ser man ganska snabbt. Riktigt bra så det blir mitt tips! Se den! Men nu behöver jag ju en ny serie 🙂 så vad är erat tips??

KRAM

39
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00