ANNONS
Integritet på Tailsweep

Pressad morgon

/

Innehåller reklam genom annonslänkar 

Hej hej!

Här ska pressas juice till frukosten framöver. Har exakt samma juicepress i Spanien fast i svart och där har vi alltid massor med apelsiner hemma och alla börjar varje dag med att ställa ett glas vid pressen och fixa sig juice. Den är så himla bra och lågmäld (och snygg!!). Nu hade de dessa på kampanj hos Campadre så jag köpte en gräddvit att ha här hemma. Köpte sååå mycket där förr men nästan glömt bort den sidan. Just nu var det kampanj på allt från Mulberryväskor, Odd Molly, by Malene Birger, Smeg, Celine och Chimi solglasögon, Rituals och ja allt möjligt. Hittade även uppläggningsfatet till mina glastallrikar. HÄR hittar ni alla kampanjer och fri hemleverans på köp över 250 kr nu!

I dag fick jag upp hela familjen tidigt! Inget sova bort dagen här inte och ligga i sängen och äta frukost vid lunch. Kl 8 väckte jag dem, gjorde i ordning frukost och sa åt alla att vara klara om en timme när jag var tillbaka från min PW. Gick hyfsat, 10.30 typ kom vi iväg. Bra för att vara vi.

Började med en tur till Tant grön. Som så många andra i dessa tider lägger vi tiden på tomten och växter i brist på annat att göra på helgerna 🙂 Köpte med oss en röd (!) pion (Micke valde) och gula hallon (Olivias val). Och tog en liten gullig fika. Tog ingen Slabang denna gång men köpte hem ingredienser till det i veckan så jag ska nog baka det snart.

Allt är grönt här. Även Micke och jag som hade gröna jackor dagen till ära.

Dagens outfit: jacka från Zara (några år sen) väska Louis Vuitton, slipin-sneakers Ellos HÄR , blus H&M HÄR, vita jeans Lindex HÄR (missa inte, 20 % på alla damplagg online), solglasögon Moschino HÄR.

Sen for vi vidare till Kumla och spanade på Egastronomi. Så mysigt litet ställe, hört de har grym mat, såfort man vågar låta föräldrarna vara barnvakt igen tänker jag boka in en 10-rätters där. Eller abonnera hela med ett gäng vänner. Världens minsta matbod hade de. Gulligt!

Åkte vidare till Goda rum och åt lunch. Micke och jag tog dagens fisk som var torsk med skirat smör, pepparrot, potatis och rödbetor. Gott tyckte jag, men inte lika gott som Micke som tyckte det var den godaste lunch han ätit. Hamburgare och pommes för barnen. Missade fota vår mat??! (men den går att ses på Instagram under mina stories @matplatsen)

Stannade även till på Blomsterlandet och köpte planteringsjord och några konstgjorda växter. Har ett helt hav snart i tvättstugan, på fredagarna plockar jag ihop ett gäng till helgbuketten 🙂

Vad pysslar ni med i dag?

KRAM

7
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00