ANNONS
Integritet på Tailsweep

Hurra för våren!

/

I annonssamarbete med Ellos

Hej hej

Här kommer månadens inspo från Ellos. Butiken där jag hittar i princip det mesta och alltid gjort, en favorit sen barnsben! Och nu är det påfyllt igen med en massa härliga klänningar och annat fint som jag tycker ni ska spana in HÄR! Jag tipsar om några av mina favoriter så länge.

Går ni i giftastankar? DENNA ljuvliga brudklänning i spets är som gjord för ett mysigt bröllop i trädgården, så vacker men avslappnad. Den hade jag lätt kunnat gifta mig i!

DENNA snygga sweatshirt till vita jeans eller jeanskjol – hur snyggt?

Omlottklänning HÄR i blått och vitt och vida korta ärmar. Så fin och fräsch!

Och denna långklänning som kommer varje säsong i olika färger är ljuvlig att ha på sig, underbart material. En av årets nykomlingar är DENNA härliga färgkombo, bor redan i min garderob!

Härligt aprikos klänning HÄR i vackert snitt och fin passform. Hur läckert till solbrännan?

Och tillsist DENNA härligt hallonröda mönstrade klänning med knappar och knutna ärmar.

Dessa och mycket mycket mer hittar ni HÄR och dessutom har jag såklart en rabattkod åt er: 415444 ger 33% rabatt på den dyraste varan på ordinarie pris (inklusive externa varumärken)* + 5% extra rabatt på alla nedsatta priser. Giltig t.o.m 30/4.

KRAM

5

Följ mig på Instagram!

@Matplatsen
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00