ANNONS
Integritet på Tailsweep

Jamie och jag

/

Innehåller annonslänk

Godmorgon!

Onsdag = lite gott att äta och en stund med bara Jamie som sällskap när barnen lagt sig i kväll (Micke är borta på annat och gillar väl inte direkt den serien ändå så den ser jag själv :))

En av veckans höjdpunkter! (Trots att denna säsong inte är jääättebra om jag ska vara ärlig men det spelar inte så stor roll.)

Oftast blir det en osttallrik framför tv:n på lite rester ur ostlådan. Japp vi har en ostlåda med bara ostar i kylen 🙂 Och den är alltid ganska välfylld.

I kväll blir det dock kräftsoppa med nybakat bröd istället. Och kanske ett glas bubbel till det. Eller ja kanske lite ost också.

Eller en glassbåt, min nya last. I morn kommer glassbilen och då ska nyheten Citron/lakrits-glassbåt ha kommit.. Huuur gott tror ni inte det är??

Dags att dyka ner i pappershögarna igen, fick inte mycket vettigt gjort i går nej 😉 Eller jo fick massor gjort men inte det jag borde. Men nu är det deadline så det är bara att köra på.

KRAM

Förresten, får många frågor om vinglasen på bild, de finns faktiskt på kampanj och ca 40 % rabatt HÄR nu! (sök på ”glas” i rutan).

11

Följ mig på Instagram!

@Matplatsen
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00