ANNONS

Klänningen

/

Innehåller reklam genom annonslänkar för Ellos

IMG_8022

Hej hej

Såg att det är 30 % på min favvoklänning i dag. Ni vet den där långa sköna i så mjukt härligt material, med den fina passformen, den som är lika fin till fest som till vardag och kommer i olika färger och mönster varje säsong. Den! Och den hittar ni HÄR.

Jag har DENNA underklänning under. Alltid underklänning under klänning, alltid! Eller underkjol. Så alltid var kanske fel ordval 😉 Plagg sitter så mycket skönare och faller snyggare med en ”hal” underklänning/kjol/linne under så det inte fastnar på trosor/strumpbyxor eller lyser igenom.

IMG_8037
IMG_8041

allergisk. Bor i solglasögon både inne och ute! Ser ut som jag gått en rond mot nån. Vissa dar kan jag knappt se så svullen blir jag. Hade egentligen planerat in en resa till vårt älskade Torrevieja i maj. En liten paus från pollen. Kanske nästa år istället!

Solglasögonen får jag alltid frågor om. De är från Louis Vuitton och jag fick dem i 40-årspresent av mina föräldrar <3

IMG_8034

IMG_8035

Kampanj på en massa annat än denna klänningen också, upp till 40 % HÄR.

IMG_8057

KRAM

19
78

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00