ANNONS

GRÖNT ÄR SKÖNT

/

Innehåller reklam genom annonslänk för Lindex

IMG_7994

Hej hej

Här står jag och ser grön och sval och fladdrig ut. Nej det gör jag väl inte men det lät väldigt influensigt 🙂 och klänningen är faktiskt i ganska fladdrigt skönt material. Sån man kan ha till fest (har jag haft) eller vid poolen (hade jag häromdan). Eller spabadet om man ska vara petig, någon pool har vi ju inte. Men ett nytt spabad som används flitigt! (Det gamla var för litet för oss och började strula på slutet).

IMG_7993

Med manualen i högsta hugg. Inte för att jag direkt hjälpte till att installera den 😉 (Min man är elektriker, jag överlåter den biten till honom som kan).

IMG_7992

Klänningen hittar ni HÄR. (Ganska rymlig i strl, jag har XS på min)

IMG_8006
IMG_8015

IMG_8001

Och sen tänkte jag ju visa skorna men det här var det mesta de kom med på bild haha. Får anlita bättre fotograf och återkomma 😉

De senaste dagarna har det varit freeeezing kallt. I går satt vi i poolen allihopa tills jag tydligen hade ”is i skägget” som Sebbe tjoade. (Det blåste små vattendroppar när bubblorna var i gång som frös till is i ansiktet typ för det blåste så isande kallt.) Avskyr att frysa, avskyr blåst. Blir på så dåligt humör av det, annars är det inte jättemycket som får mig på dåligt humör. (Jo teknik/datastrul, och det har jag också haft i dag). Tyvärr verkar det ju inte vara någon värme på intåg närmsta månaden heller enligt väderprognosen men den kan ju som tur är ändra sig. I morn ska det snöa (?). Höjde värmen lite i smyg när vi klev upp, ju varmare ju bättre. Ni som har spabad – vad har ni för temp?

Och där började det TOK-hagla så det är alldeles vitt ute.. Mm härligt.

Önskar er en skön kväll oavsett 🙂

KRAM

25
126

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00