ANNONS

I ett fluffigt moln av rosa

/

Innehåller reklam genom annonslänkar till Ellos

IMG_9100

Hej hej

Hoppas allt är fint med er denna fredag. Bara att det är fredag är ju härligt i sig!! Dessutom var det strålande sol när vi vaknade så det blev en skön morgonpromenad i solen och frukost utomlands oj utomhus menar jag. Tänker och längtar visst extra mycket till Spanien just nu, antagligen för att vi hade en resa bokad dit nu i dagarna. Meeen nu är det som det är och man får göra det bästa av det.

Och fredagar brukar inte vara några problem att njuta av.

IMG_9091

Klä sig lite fint (iallafall i nåt annat än mjukiskläderna som varit på i stort sett hela veckan, lätt hänt när man jobbar hemma) och äta något gott. Kanske något gott i glasen och nåt kul på tv?

Jag älskar blusar med ryschpysch och favoritlängden på ärmar är 3/4 (kavlar alltid upp dem annars) och hittade denna härliga rosa sötsak HÄR (finns i 3 färger). Och till det ett par sköna mjuka skinnbyxor i croppad modell som slutar vid ankeln HÄR.

IMG_9110
IMG_9111

Och örhängena hade jag visst svårt att fokusera på, tror kameran fått sig nåt kladd på linsen men det är DESSA och mina favoriter jag bär nästan jämt numera. Passar till a l l t.

(Vill ni att jag skriver ut vad jag har för strl på plagg jag har eller är det ointressant? Får ganska ofta frågan men det är ju ganska svårt att veta hur jag är ”live” så det kanske inte säger er något eller är det till hjälp när ni väljer storlek? En fundering bara!)

Nu ska jag bara komma på vad vi ska äta i kväll. Det står helt still! Känns mig lite oinspirerad för tillfället. Hade ju tänkt en 3-rätters men den får nog bli i morgon för jag har mer tid. Har ni tips på nåt gott så tipsa gärna. Och vad äter ni i kväll? Behöver inspo <3

KRAM

61
116

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00