ANNONS

Hej hej från vårt älskade Torrevieja i Spanien

/

IMG_0468

Hej hej!

I dag vaknade vi upp i ett varmt och skönt litet paradis, vårt älskade Torrevieja i Spanien! Elle nej det gjorde vi ju inte alls men vi skulle gjort, för vi hade ett plan bokat sent i går kväll med grannarna. Blev ju inget av det såklart och det är ju som det är men i dag känns det lite extra. Längtan.

IMG_0475
IMG_0473
IMG_0471
IMG_0469

Hade ju så mycket hellre spenderat denna onsdagskväll vid havet i solnedgången. Är ni fler som längtar till era semesterpärlor och andra hem? (Och var finns de?)

IMG_0465
IMG_0460

Som vi längtar! Och som jag hoppas att världen mår bättre snart och allt återgår till det normala så småningom.  Tillsvidare nöjer jag mig med minnena.

Vi skulle åkt ner med grannarna W mitt över så för att muntra upp oss har vi tänkt ha en spansk dag tillsammans i morgon med sangria och spanska tapas i stora lass.

Har så många minnen och restaurangtips jag ännu inte tipsat om från Torrevieja och jag vet ju att ni är många som också har ställe där nere eller brukar besöka trakterna så jag tänkte jag skulle skriva ner några i brist på nya denna vecka. Behöver muntra upp mig själv om inte annat.

Behöver lite tips på goda TAPAS, har ni några??

KRAM

32
115

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00