ANNONS

Spanien på hemmaplan

/

Hej hej!

Trevlig Kristihimmelfärd på er! Vi brukar alltid ha gårdsloppis denna dag i vårt område men i år blev det ju inget sånt. Och vi skulle som sagt varit i Spanien så vi kör en spansk semesterdag istället!

Jagade upp Micke i morse och tog en promenad och köpte nybakat bröd och munkar. Som vi skulle gjort i Spanien fast med churros då..

Sen kom grannarna W som bor mitt över hit på frukost (de skulle följt med på resan). Vi dukade upp på takterassen i sann Torrevieja-anda. Dvs mimosas, cappuccino med sötad vispgrädde , croissanter, äggröra och munkar. Och vädret – tack vädergudarna – är med oss för ovanlighetens skull med strålande sol och sommarvärme. Underbart! Suttit här uppe och njutit av långfrukost i flera timmar men nu är det dags att svänga ihop några tapas till lunch och blanda till den där sangrian så den får stå till sig lite..

Önskar er en fin dag!

KRAM

6
125

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00