ANNONS

Hej sommaren!

/

Innehåller reklam genom annonslänkar för Cellbes

IMG_9678

Hej hej raringar

Hur har ni det i värmen? Hoppas ni fått en sväng av sommar ni med. Här i Örebro har det varit underbart väder i går och i dag (sen kommer regnet, morr). I dag är det chill i solen mest och inte många knop. Njuter av värmen! Känns som söndag fast det är fredag typ, hela helgen kvar! Datorn har knappt öppnats, jag tar mig en klämdag i dag 😉 Kikar in med lite tips innan kampanjen försvinner bara!

IMG_9680

Sköna sommarbyxor kan man aldrig få för många av! Har köpt dessa  och liknande i flera färger, ni finner dem HÄR och just nu är det 25 % rabatt på hela Cellbes varumärke och hemsortiment HÄR!

IMG_9684
IMG_9688
IMG_9670

Byxorna är ganska tighta i resåren tycker jag så velar ni mellan 2 storlekar så skulle jag nog ta den större. Sen har vi ju de här skorna ni har frågat om. Så snygga och användbara, passar till allt. Och jag som ligger mellan 38 och 39 blir så glad när jag hittar skor med halvstorlekar (har 38,5 på dessa). Finns HÄR.

IMG_9647
IMG_9667

Söt blus HÄR med fina ärmar. Finns i fler färger.

IMG_9666
IMG_9665

Och en söt singoallatop som kan bäras nedhasad på axeln eller inte, smaksak. Finns HÄR.

IMG_9653
IMG_9642
IMG_9648

Strandkit! Bikini med två sorters bikinitrosa i lite högre modell. Den ena med rysch fram, den andra slät. Och matchande strandklänning till i härliga färger. Finns HÄR.

IMG_9676
IMG_9672

Nu ska jag kila ut i solen igen och lägga mig raklång ute i soffan med en glass och bara vara tills det är dags att hoppa ur bikinin och ställa fram lite snacks till fredagens sedvanliga aw med grannarna på gatan.

Ha en riktigt härlig fredag rara ni! Och tack för alla gulliga kommentarer ni lämnar, blir så glad.

KRAM

7
118

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00