ANNONS

Somrig inspiration från Ellos

/

I annonssamarbete med Ellos 

9b4cb349 2992 4f7e a9c1 ed0f4ace1c53.jpg

Hej hej 

Dags för månadens inspiration från Ellos. Och nu är det väl ändå sommar runt hörnet så jag har plockat ut några favoriter som jag vet jag gillar och tror ni kommer göra också! Klänningar är mitt favoritplagg och puffärmar min senaste obsession. Och dessa färger mot solkyssta ben i sommar vill jag klä mig i.

Först ut har ni långklänningen jag har visat tidigare i annat mönster som nu kommit i ytterligare färger HÄR. Helt ljuvlig på. Sen måste jag tipsa om världen skönaste jumpsuit med korta ben. Köpte den i den blå färgen förra året och har använt den såå mycket. Skönaste plagget efter stranden eller som mjukis och finns HÄR. En söt aprikos sommardröm i blommor, puffar och pastell HÄR.

Prickig top med puffärm finns i många färger HÄR. Fin orange småblommig klänning med knytning fram HÄR och tillsist en vacker rosa omlottklänning som gjord för varma festliga kvällar i sommar HÄR.

Alla dessa och mycket mer hittar ni bland nyheterna HÄR och som vanligt får ni 33% rabatt på den dyraste varan på ordinarie pris (inklusive externa varumärken)* + 5% extra rabatt på alla nedsatta priser med min kod: 415445 (t.o.m 31/5).

KRAM

3
35

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00