ANNONS

Ute på äventyr

/

Innehåller reklam genom annonslänk för H&M

IMG_0387

Hej hej

Hoppas ni haft en härlig långhelg. Det har jag! Faktiskt gjort mycket kul och ätit mycket gott. I fredags skulle vi egentligen ätit på vår favoritrestaurang i Torrevieja med fam Wallentins men eftersom resan blev inställd bestämde vi oss för att gå ut och äta här hemma i stället. Kände oss nästan kriminella hehe. Minns inte när vi var på restaurang senast? Har ju ingen möjlighet till barnvakt då vi inte träffar våra föräldrar, annars är det ju ett stort intresse och något vi gärna gör (men barnen inte lika gärna, då är de hellre hos mormor/morfar eller farmor/farfar), men Pinchos älskar de så det fick det bli!

IMG_0382

IMG_0396

IMG_0404

Så k u l att hoppa ur mjukisbyxorna och se något annat än matbordet hemma 🙂 Se lite folk! Fam W ser vi ju dagligen då alla jobbar hemifrån och barnen går i skolan i hop så just dem var det väl inte så exotiskt att se haha men andra runt omkring!

IMG_0409
IMG_0408
IMG_0414

Supportar gärna restaurangerna i dessa tider och beställer hem mycket mat och så länge man är frisk och restaurangerna tar sitt ansvar så känns det helt ok med ett besök på plats. Här var väldigt luftigt och många avstängda bord, kändes bra.

IMG_0429

Gillar att det numera finns vanliga pommes. Våra barn äter inte sötpotatispommes så det är ett stort lyft för den här familjen med tanke på att de gillar typ 3 saker på menyn. Olivia tar alltid  miniburgare med bara ost och Sebbe Fish n chips och kycklingspett. Och numera pommes då! Och churros!! Vi andra tar lite av allt som vanligt, älskar att äta smårätter och olika saker. Godast var nästan deras edamamebönor i nån het marinad, beroendeframkallande!

IMG_0419
IMG_0450
IMG_0453
IMG_0455
IMG_0445
IMG_0464
IMG_0458
IMG_0468
IMG_0471
IMG_0472
IMG_0476
IMG_0481
IMG_0439
IMG_0433

Mkt trevligt att komma ut lite. Resten av helgen spenderades på hemmaplan. Vi försökte ju få till lite Spanien-känsla fast vi var hemma och åt såå mycket goda tapas. Ni ska få recept!

Tips om den här skööna stretchiga mockaaktiga kappan/koftan jag hade ska ni få också. Vet knappt vad man ska kalla den men den är som en mjukis fast kappa. Finns på H&M HÄR.

IMG_8922

Måndag i dag och jag är trött som ett ösregn. Gillar måndagar men är alltid såå seg. Konstigt när vi gjorde typ ingenting i går men kanske just därför.

Ha en fin start på vecka nu, sommaren är på väg! Bara en sån sak!

KRAM

10

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00