ANNONS

Dollarstore

/

IMG_0559

Hej hej

Hade vägarna förbi Dollarstore häromdan och hittade lite nytt till köket. Bla två snygga pizzaboard att servera pizza på, en smaskig tårtspade för 20 kr, en silikonform för mjuka kakor som man nästan vill äta upp, två ljusstakar (också 20 kr/st) och två ljuslyktor i sand/bärnsten/konjak (älskar den nyansen). Och sist men inte minst det jag egentligen gick in för att köpa: fler små rektangulära tallrikar. De kostar 30 kr/st och används såå mycket här hemma till allt från frukost och fika eller uppläggning. Älskar dem! Så nu har jag utökat med några fler.

IMG_0560
IMG_0561
IMG_0564
IMG_0562
IMG_0563

I kväll går vispen varm i köket, tjejerna bakar till en utflykt med skolan i morgon. Det var inte det lättaste att hitta något glutenfritt, laktosfritt och nötfritt men tillslut så lyckades de 🙂 Ska se om jag får sno en att provsmaka sen (och fota), inte ätit dessa sen jag var liiiten.

Gräsänka i kväll i vanlig ordning (killarna har filmkväll), jag velar mellan en helkväll framför en tv-serie eller att spendera kvällen själv i spabadet med ett glas bubbel. Vad hade ni valt? 🙂

KRAM och trevlig kväll önskar jag er!

19

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00