ANNONS
Integritet på Tailsweep

SOMMARENS GODASTE DRINK – Passionsfruktsslush

/

Innehåller reklam genom annonslänkar för Gina Tricot och Jotex

Hej hej

Måndag i dag och första riktiga måndagen på länge av olika anledningar. Själv hemma så när som på hantverkarna så i dag ska jag få massor gjort tänkte jag. Blivit lite si och så med det på sistone, ber om ursäkt om det varit glest uppdaterat här inne. Men nu har jag massa gott och kul och fint att tipsa om.

Bor ni Örebro eller turistar här i krokarna i sommar så kan jag rekommendera en liten tur till Hamnkrogen. Mysigt att sitta vid vattnet och från oss kan man cykla eller gå hit. De verkar ha livemusik i bland också, ännu mysigare. Men vi var lite tidiga för det i lördags och åkte innan de spelade. Åt dock god lunch!

Sen åkte vi hem och roddade i hop en sittplats i solen för en liten aw med grannarna. Fortfarande en röra på altanen, håller på och målar staketet, flyttar runt och vet inte riktigt hur vi ska möblera. Det faller väl på plats snart. Framsidans sittgrupp och lite andra sittplatser fick bli en lagom luftig provisorisk lounge i solen.

Flaggan kom upp dagen till ära, det var ju nationaldagen! (Köpt på K-rauta. Micke ville ha en norsk flagga också men det fick man visst inte sälja hur som helst? Nån som vet var man kan köpa det?)

Parsollet är från IKEA (SAMSÖ 249 kr) och parasollfoten på hjul (så himla smidig, bara att köra runt på altanen där man vill ha det men samtidigt rejält tung så den rullar inte i väg av sig själv) finns på rean HÄR.

Sen svängde jag i hop sommarens GODASTE drink att svalka med i värmen. Frys in dagen innan och sen är det bara att skopa upp den i glas och toppa med lite fruktsoda vid servering. Tadaaa. Fick tipset mailat av en läsare, Tack Ulrika, och verkar komma från Jennysrumochspis.

Passionsfruktsslush
6 drinkar

3 dl Bacardi Limon
7 d passionsfruktsjuice
2 dl outspädd citron & lime lättdryck på tetra

Till servering:
fruktsoda
passionsfrukt

Blanda ihop Bacardi limon med juicen och lättdrycken och frys in i en bunke. Skopa upp i glas och toppa med en skvätt fruktsoda. Servera genast.

SÅ god och läskande, smälter under tiden som en slush. Mmm. (Går säkert bra att skippa alkoholen om man vill det men då ska man kanske ta fram den en stund innan för den blir nog hårdare i konsistensen utan).

Det var länge sen jag fick många frågor om outfiten på instagram. DM-korgen svämmade över!

Kjolen är från Gina tricot och finns HÄR (har den även i blommigt HÄR som jag tänkte ha till midsommar, så himla härligt material. Jag har strl 36 på mina, ganska rymliga) och toppen är från KappAhl.

KRAM

6
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00