ANNONS

En tur med Räkbåten en helt ljuvlig sommarkväll

/

Innehåller reklam för Hairtalk, Kilver/Eriksson, Åhléns och Cellbes

IMG_2558

Hej hej

Årets tur med räkbåten! Var lite oroliga att det inte skulle bli någon i år men jodå den går fortfarande så vi satsade på en tidig tur och åkte bara vi 4 och jag tror de tog in ca 30 gäster istället för 90 nu, varannat bord var avstängt och det satt stora plexiglas upphängt mellan. Bra uppstyrt tycker jag. Och räkorna var lika goda som alltid även om vi tillslut mest satt och pulade i oss baguett med smör för det finns ju faktiskt nästan inget godare än pinfärskt bröd med Bregott.

IMG_2560
IMG_2556

Jag hade på mig denna fullkomligt ljuvliga klänning, den är så mjuk och skön att ha på sig, som ett nattlinne fast tjusig. Haft den såå mycket. HÄR hittar ni den och matchande turkosa örhängen HÄR.

IMG_2516
IMG_2511
IMG_2537
IMG_2528
IMG_2545
IMG_2539

Flyttade upp på däck sen och njöt av utsikten och livet. Det var en helt magisk varm kväll och även om det blåste lite ute på Hjälmaren var det bara skönt.

IMG_2585
IMG_2587
IMG_2565
IMG_2566

Stinas söta klänning är min gamla 😉 så jag råkar veta att den finns  HÄR om nån letar efter den (på rea nu dessutom).

IMG_2604
IMG_2628

Hur härlig kväll??

Jag kom även direkt från frisören och var tjusigt stylad av bästa Filip med nya Hairtalkslingor i kvällen till ära. Den lyxen! Älskar hairtalk, räddningen för mig och mitt annars obefintliga hår. Har så himla tunt och skört hår som aldrig återhämtade sig efter graviditeter men med hairtalk kan man ju få i princip vilken frisyr man vill samtidigt som det är skonsamt mot håret. HÄR kan ni skicka in en bild på er själva och en bild på resultatet ni vill ha så tar de fram förslag på färger och hur mycket hår som behövs och rekommenderar salonger i närheten av er som kan göra detta Hur bra! Kika in om ni är nyfikna. (Och bor ni i trakterna kring Örebro så kan jag ju verkligen rekommendera att gå till Filip på Kilver/Eriksson!)

IMG_2432
IMG_2439
IMG_2494

KRAM på er

8

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Följ mig på Instagram!

@Matplatsen
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00