ANNONS

En skönare fredag

/

I samarbete med iDeal of Sweden

IMG_4654

Hej hej

Tassade ute tidigt i morse med min vanliga ritual. Njuter av lugnet innan alla andra vaknar, tar min kaffe på terassen medan det är skugga och scrollar lite på nätet och kollar instagram osv.

IMG_4652
IMG_4658

Det blir oftast ett par koppar innan de andra vaknat så för att slippa spring tar jag med mig en sån HÄR ut fylld med hett vatten (håller värmen 12 h) och mitt pulverkaffe.

IMG_4661

Mobilen är sommarpimpad i citronskalet jag suktat efter. Visst är det härligt! Och ett extra batteri, sladd och ring mount finns alltid med (har dem i handväskan vart jag än går, behövs alltid).

IMG_4676
IMG_4664
IMG_4662

Ni missar väl inte alla fina nyheter som kommit in hos iDeal of Sweden!? Massa fina skal och helt nya produkter som tex fodral till airPodsen och mycket mer. HÄR hittar ni alla nyheter och med min kod matplatsen får ni 15 % rabatt. Gäller en vecka från nu!

När alla väl vaknade till åkte vi in till stan med bussen! Inte åkt buss sen jag vet inte när men det var bra uppstyrt med helt avspärrat fram till chauffören och noll kö, man gick på där man ville och betalade i appen.

IMG_4680

Värmen i dag dock, aaaah. Fick börja med att kasta oss in på Pressbyrån så fort vi klev av för vätske- och glasspaus. De har förövrigt kanske den godaste mjukglassen i stan! Så där tjock och gräddig och fluffig. Tips!

IMG_4684
IMG_4685
IMG_4688

Strosade på skuggsidan lite hit och dit på stan. Mysigt! Inte mycket folk, de flesta badar väl en så här skållhet dag 😉 Spenderade en lång stund på H&M och köpte välbehövliga badkläder till barnen och lite smått och gott. Själv köpte jag en strandtunika men på annat ställe, ska visa er!

IMG_4715
IMG_4693

Sen slog vi oss ner på Satin för en mysig semesterlunch. Sista dagen på Mickes semester för denna gång (uppdelad sådan i sommar så nästa vecka är det jobb. Tajmat vädret bra ändå!).

IMG_4727
IMG_4738
IMG_4740
IMG_4741
IMG_4743
IMG_4747
IMG_4749
IMG_4737

Satt där i godan ro när det började lukta majbrasa…? Snart blev det mer och mer rök och sirener. Visade sig att det brann längre ner på gatan och inte så lite heller! Ni kanske sett i nyheterna? Läskigt! Blev en snabbt avslutad lunch och snabb resa hemåt istället och dopp i grannarnas pool. Svider fortfarande i ögonen av röken.

Gräsänka i dag igen, Micke är på sommarfest med jobbet (jag kanske också borde ha en sån med mitt? hehe) så vet ni vad jag ska äta som middag? Ostbågar chips och dipp. Säg det inte till nån 😉

KRAM

7

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00