ANNONS

Det fläktar på taket

/

Innehåller reklam genom annonslänkar för Lindex.

IMG_4823

Hej hej

I dag är värmen inte nådig! Vi har mest legat inne i AC:n hela dan men det har vi inte riktigt tid med, vi har plankor som måste målas. Det ska dock ev åska och regna under eftermiddagen så vi får nog avvakta tills det är förbi (och temperaturen sjunkit något). Hoppas på ett riktigt maffigt oväder med blixtar och dunder och ösregn. Så himla mysigt! Och ska det va så ska det va.

Just nu är det skönast på taket för där fläktar det åtminstone lite. Obs jag klagar inte, jag bara konstaterar 😉 Många glassar blir det och till lunch blev det fräscha sallader med hemkörning. Orkar varken laga mat eller handla. Njuter av en sista skön semesterdag. I veckan är det ordning och reda och jobb hela veckan men sen går Micke på semester en vecka till och då ska jag ta mig ledigt jag med! Blir lite hackig semester i år, som för många andra med misstänker jag.

IMG_4924

Jag släpade med mig min något överhettade fotograf ut för att knäppa några bilder på sköna sommarplagg jag tänkte tipsa om men då började det regna! Skönt för den något överhettade fotografen kanske 😉

IMG_4834

Sköna fladdriga svala sommarplagg är det som gäller nu! Och Lindex har sååå mycket fint i år, det är nog där jag handlat det mesta av min sommargarderob. (Missa inte alla pågående kampanjer HÄR nu!)

De fladdriga satinbyxorna HÄR  och söt liten jeansblå top HÄR.

IMG_4934
IMG_4937
IMG_4938
IMG_4945

Vita croppade stretchjeans HÄR, knallrosa linne HÄR

IMG_4976
IMG_4982
IMG_4984

Smaskigt knallröd top HÄR och shorts med hög midja HÄR.

IMG_5023

Och sist men inte minst en favorit i garderoben: DENNA knallrosa kjolen. Den är sååå skön och jag bara älskar den här modellen. Skön mjuk smock i midjan och svalt tunt tyg. Och färgen!? Sommarens favvo!

IMG_5000
IMG_5002
IMG_5003

Finns såå mycket fint som sagt. HÄR hittar ni allt!

KRAM

28
77

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00