ANNONS

I mitt sovrum, i min garderob och i min resväska

/

Innehåller reklam genom annonslänkar för Cellbes

IMG_0179

Hej hej

Håller på och packar resväskan faktiskt för vi ska ut och åka lite om några dar, weeee. Varvar både lite varmare och lite svalare plagg, klassiskt svenskt väder väntar visst.

DENNA sköna linneklänning har ni kanske sett tidigare, skön och luftig. Och linneplagg känns alltid lite extra stiliga tycker jag.

IMG_0159

Letat efter en tunn men lite längre vindjacka att ha på mina promenader med plats för en tjockare hoodie under och fann tillslut DENNA på rean (finns i flera färger).

IMG_0166
IMG_0172

DENNA långklänningen åker med i packningen, vid och fladdrig men fodrad och perfekt de lite kyligare dagarna. Rymlig i modellen så jag beställde faktiskt en storlek mindre sen och bytte till då denna blev lite bred upptill på mig som ni kanske ser.

Och tillsist tänkt jag passa på att tipsa som DESSA sköna lakan (silke) som är så himla fina och påminner mig om vår lägenhet i Spanien. Pga vi har exakt samma i lägenheten i Spanien 🙂 Så fina så jag köpte en omgång till sängen hemma också nu när de var på rea. Renbäddat och svalt i sovrummet nu. Bästa!

IMG_0193

Nu har vi en GRYM tisdag tycker jag. Har ni nåt kul inplanerat?

KRAM

9
59

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00