ANNONS

Sommarens måsten i necessären

/

Innehåller reklam genom annonslänkar för Nordicfeel

DSC_7412

Hej hej

Här har vi just ätit pizza och sitter och spelar sällskapsspel hela familjen. LOL Monopol för att vara exakt 🙂 Mysigt med dessa lite kyligare kvällar men aldrig är man ju nöjd, det räcker liksom med ett par sen vill man ha sommar sooool och värme igen eller hur.

I min sommar-necessär finns några saker som är mina måsten. Och det är DENNA brun-utan-sol-spray (och även moussen, men sprayen är den bästa! Ger snygg färg på studs och luktar gott).

DSC_7416

Och DETTA torrschampo (mitt absoluta favvo – ger känslan av rent torrt hår utan att göra det till svinto – vem orkar tvätta håret stup i kvarten på semestern ;))

DSC_7423

Och DENNA bronzer, finaste färgen och hållbart resultat (jag har warmth). Den använder jag året om för att få färg.

DSC_7418
DSC_7421

Och DENNA highlighter som ger massor med glow och DENNA rouge som ger så där härligt aprikosrosa skimrande färg (favvo sen många år, får alltid frågor om den! Jag har färgen Corallina) och sist men inte minst lite extra färg på läpparna mot solbrännan ger DETTA läppstift (Dusky Rose som jag blandar med ett lite ljusare över för perfekt nyans).

DSC_7437

Har NI några sommarfavoriter ni kan tipsa om?? Alltid kul att testa lit nytt och ni brukar ha så bra tips!

KRAM

10
56

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00