ANNONS

Jumpsuit för 87:- och rosa läppstift

/

Innehåller reklam genom annonslänkar för Ellos och Åhléns 

IMG_7955

Godmorgon!

Tassat upp och hoppat i min mjuka jumpsuit som jag oftast gör på mornarna. Eller efter stranden. Eller duschen. Så himla skönt och mjukt plagg så här på sommaren. Har den blå sen tidigare men den är i garderoben i Spanien och används flitigt där. HÄR finns dessa i en massa olika färger och mönster och storlekar – och nu på rea på rean kostar den 87:- !!

IMG_7954

IMG_7980

Löjligt billiga fynd på rean just nu, hela sortimentet HÄR (och det är 50 % extra rabatt på allt från Ellos egna märken och 20 % extra på andra märken)

IMG_7998

Kör kontoret här i dag. Med nyvaken kille som lagt sig i soffan i bakgrunden som sällskap.

IMG_7959
IMG_8001

Sen lovade jag återkomma med det rosa läppstiftet jag köpte på semestern men det har varit slut överallt på nätet. Men nu hittade jag det HÄRÄlskar den rosa nyansen, blir glad av den! (Blandar ibland upp med lite ljusare eller bär det som det är).

IMG_8004
IMG_7991

Läppstift-o-holic, har alltid läppstift på mig. Alltid.

Händer nåt kul i dag? Vad gör ni? Semester? Jobb? Några goda middagsplaner eller roliga aktiviteter? Dela gärna med er!

KRAM

15
79

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00