ANNONS

SEMESTER i Grebbestad och Tanumstrand

/

Innehåller reklam genom annonslänkar för Cellbes och H&M

IMG_5508

Hej hej

Vi hade ju en härlig semestervecka för ett tag sedan. Underbart! Tog mig riktig semester och rörde inte datorn på en vecka, välbehövligt ibland. Har en till semestervecka sista veckan på sommarlovet, förhoppningsvis i Spanien men det får bli som det blir. Men vi hoppas!

IMG_5507

Semesterveckan började med en liten trip ner till vårt kära Grebbestad/Tanumstrand. Det är sommar för oss! Stannade bara några nätter och hade väl inte världens bästa väder men det gjorde egentligen ingenting. Så himla skönt att komma bort lite. Och mysigt att hänga med bara familjen några dar. Vi bodde på hotellet denna gång (hittade billigare pris på Hotellpremien). Smidigt när man bara stannar ett par nätter, man slipper städa stugan, ha med lakan osv och frukost ingår. Frukosten är jättebra! Omelettstation, bara en sån sak.

IMG_5464
IMG_5466
IMG_5470
IMG_5469

IMG_5477
IMG_5473

Klänning på rea HÄR och semester-läppstiftet HÄR.

IMG_5488

Bra miner på samtliga 😉

Åt middag på hotellets restaurang en kväll. Priserna är ganska saftiga (som på många ställen här) men bekvämt när man bor här och gott även om upplevelsen var lite sisådär. Beställde tex ett glas bubbel som kom utan bubblor. När jag sa till fick jag svaret att ”det är ett sånt bubbel som dör på vägen till bordet”. Eh? Aldrig hört talas om, vad är meningen med ett bubbel isåfall? Fick tillslut ett nytt glas från en ny flaska och det var ju hur bubbligt som helst.. Barnen gillade dock inte barnbuffén nåt vidare och det fanns tyvärr ingen barnmeny just nu.

IMG_5431
IMG_5430
IMG_5436
IMG_5438
IMG_5443
IMG_5447
IMG_5450

Om kvällarna satt vi i lobbyn/baren och lekte med snören 🙂 Ja ni såg kanske på mina stories på istagram men vi köpte med oss varsitt zringz-snöre i present till barnen och sooom de använde dessa. Övade och övade och grejade och trixade. Med i väskan vart vi än gick. Blev experter på kaffekoppen, Eiffeltornet, knuten, vispen, fisknätet och allt vad de heter. Sån nostalgi, älskade själv dessa när jag var liten! Micke med visade det sig 🙂

IMG_5763
IMG_5758
IMG_5773
IMG_5782
IMG_5772

Himla kul 🙂 Skärmtiden sjönk drastiskt hehe.

IMG_5537
IMG_5529
IMG_5528

Lekplats på området. Finns lite allt möjligt att göra. Minigiolf, ett badhus (nu i corona-tider släppte de bara in 25 personer samtidigt i badet så det blev en del väntan på vår tur men uppskattat med ett inomhusbad när vädret är si och så och självklart bra att slippa trängsel nu), shopping, barnklubb för de som vill vara med på det. Afterbeach på eftermiddagarna, mm.

IMG_5485
IMG_5491
IMG_5493

Ett av mina bästa köp i år, DENNA mjukiskappa. Skönaste man kan ha på sig.

IMG_5502
IMG_5494

IMG_5497

Inget badväder i år. Tror inte ens vi doppade tårna?

Nytt var dessa sängar på afterbeachen. Och att man beställde i en app istället för att trängas i baren. (Inte mycket folk att trängas med heller för den delen 🙂 )

IMG_5651
IMG_5657
IMG_5659

Vill ha en sån här palm hemma! Var köper man det? (Och hur övervintrar de?)

IMG_5662
IMG_5663
IMG_5670

Nästa år stannar jag gärna längre och hyr en av de små stugorna.

IMG_5847
IMG_5848

Och prickar förhoppningsvis in lite bättre badväder 🙂

KRAM

13
75

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00