ANNONS

Lite tips till huden

/

Innehåller reklam genom annonslänkar för Nordicfeel

IMG_8091

Hej hej!

Vilken daaaaag. Det känns som sommar igen! Går runt i baddräkten och har tänkt hoppa i spabadet sen jag vaknade men det är nästa för varmt. Hänger i skuggan och mumsar på lite egenplockade hallon, lyssnar på Blake Shelton och knappar på datorn lite.

I går hade vi aw med grannarna som vanligt. Kvällen var så himla skön så vi beslutade oss för att gå bort till kvarterspizzerian och äta middag allihopa. Precis när vi gav oss av så började det regna! Ha! Men ett sånt där fint och mysigt sommarregn så det gjorde ingenting. Fiskade med oss ett par paraplyer och promenerade bort. 6 vuxna och 6 barn. Vi vuxna beställde Tomassinos ”bästsäljare” (förutom Micke som avskyr att dela mat och prompt skulle ha en gyrossallad). Så det blev de 5 populäraste pizzorna på menyn som vi delade i 5 bitar och tog varsin av allas. Vi trodde nog att gyrospizza skulle ligga på topplistan men det gjorde den inte. Kebabpizza, oxfilépizza, någon vegetarisk mm. Gott med lite av varje och pizza på plats är ju 10000 ggr godare än i kartong hemma när den svalnat.

IMG_8104

Packade upp lite nyheter till badrumsskåpet som jag beställt.

Jag har två favoritmärken, det är DETTA och DETTA. Får så bra tips av er, älskar ”beprövade” tips. Rengöringskrämen är en favorit sen tidigare, varvar med rengöringstvålen. Sen var ni många som tipsade om Moisture Balance Toner så den köpte jag nu, ska bli kul att testa. Använder annars aldrig ansiktsvatten och liknande, gör ni? Och sen lovordade ni ju dessa serum-kapslar! Ser nästan ut som godis men obs de ska inte ätas 😉

IMG_8096
IMG_8100

IMG_8098
IMG_8094

IMG_8112
IMG_8116

Just nu har Nordicfeel 20 % på en massa hudvård HÄR! Bla Dermalogica så det ska jag passa på att fylla på med! Har ni några tips på produkter ni gillar från dem? HÄR finns hela sortimentet.

Nu ska jag lyfta av locket på spabadet och ta med mig familjen på ett dopp!

KRAM

12
61

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00