ANNONS

Äntligen nedräkning

/

Innehåller reklam genom annonslänkar för Matsmart

IMG_0015

Hej hej

Måndag, ny vecka, alltid välkommet. Har jag sagt att jag älskar måndagar? Nu kör vi en sista jobbvecka innan vi går på semester i en vecka och reser ner till lägenheten i vårt älskade saknade Torrevieja!!

IMG_0359
IMG_0469
IMG_0400
IMG_0372
IMG_0389
IMG_9209
IMG_8552
IMG_8883
IMG_8885
IMG_8738
IMG_3813

Nästa måndag intar jag morgonkaffet på balkongen där medan jag lyssnar till myllret när staden vaknar till liv. Älskar stadslivet! (det vi saknar mest med Stockholm) Älskar att sitta på balkongen och kika på grannarna som piskar sina mattor, vädrar täcken, hänger tvätt, ropar till varandra och promenerar med nybakade baguetter i händerna till frukost.

Beställt lite smått och gott av detta jag packat ner i resväskan som ska upp i skåpen där. Man kan ju köpa så mycket till bra mycket billigare priser på Matsmart än i vanliga butiker och roliga produkter som jag inte sett i våra butiker. Köpt en del att ha här hemma också. Som denna chilimajjo med paprika, hur gott lät inte det? Nån i familjen kommer bli överlycklig för dessa, bästa han vet. Finns ju så mkt goda choklader, kakor, snacks och såser och drycker, det är det vi brukar köpa oftast. Missa inte Matsmart HÄR.

img_5982

Försöker vända tillbaka dygnet på familjen här någorlunda. Själv var jag uppe redan 06.30 (onödigt tidigt, vet inte riktigt hur det gick till) och hittills har iallafall en till vaknat till liv. Ska väcka den siste senast 9 tänkte jag. Önska mig lycka till 🙂

KRAM

14
90

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00