ANNONS

Tips: ta 2 betala för 1 + rabatt!

/

I samarbete med iDeal of Sweden

IMG_0064

Heeeej

Åh vilken skön söndag. Vilket väder. Sitter under taket – vi är med tak!! – på uteplatsen och njuter av ett glas rött och jobbar lite medan Micke köper pizza. Äntligen färdigt så här sista dagen på sommaren, haha. Men det blev såå bra. Ska bara måla några plankor som det saknas färg på, sen så. Vi bjöd över grannarna på kräftskiva på lördag för att inviga det, det ska nämligen ev regna lite. Regn + varmt + tak = perfekt!

IMG_0063

Skruttat runt i mjukisar och knut och bara varit. Blev bjuden hem på grillad korv hos grannarna till lunch, det enda jag saknar utomlands men nu hittad jag faktiskt ett ställe med helt ok god korv & bröd i Torrevieja!

IMG_9970

Jag har ett toppenerbjudande till er! Just nu får ni nämligen ta 2 betala för 1 på heeeela sortimentet hos iDeal och de har fått så himla mycket fint. Dessutom får ni ytterligare 10 % med min kod HÄR.

IMG_9925
IMG_9931
IMG_9928
IMG_9929
IMG_9926
IMG_9932
IMG_9933

Såå snyggt case till mina AirPods, älskar det! Alltid med i handväskan. Och ett snyggt matchande skal. Sen är jag ju svag för att ha telefonen hängandes runt halsen. Hade så jämt förr! Detta med kedja är favoriten nu. Jag går ofta i klänning och har sällan fickor eller väska på mig när jag kilar omkring, så smidigt då.

IMG_9979
IMG_9987
IMG_9994
IMG_9992

Och huur snygg väska? Denna kommer jag använda så mycket, på alla mina powerwalks etc. Stängs enkelt med magnet, det älskar jag med väskor.  HÄR hittar ni hela sortimentet! Och glöm inte koden MATPLATSEN10 för ytterligare rabatt.

IMG_0004

Nuu kom Micke med maten, så nu ska här njutas i tv-soffan med Visa a vis på tv:n och sen försöka få pirriga skolbarn i säng i tid så de orkar upp till skolan i morgon.

KRAM

16

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00