ANNONS

Örebro och lunchdejt

/

Innehåller reklam genom annonslänk till Ellos

IMG_0919

Hej hej

Någon som varit på besök i Örebro i sommar? Vad gjorde ni? Var bodde ni? Var åt ni och vad åt ni?? Berätta jättegärna, kul för både mig och andra besökare att läsa!

Man blir ju lite hemmablind i sin egna stad och går mest till samma ställen och gör samma saker. Jag vill testa något nytt 🙂 (har fler tips under kategorin Örebro HÄR)

IMG_0887

Mitt i stan ligger Örebro Slott. Det varken kan man eller får man missa tycker jag 🙂 Superfint och vackert ligger det här omringat av svartån och numera kan man äta på Lill-Annas inne i slottet som har ljuvliga mackor och annat sött och gott. De har även rättigheter tror jag?

IMG_0883
IMG_0881

Hade Micke som sällskap om dagarna ett tag. Mysigt för mig men ganska synd om honom eftersom han hade ramlat ner för en stege – i en trappa – på ett bygge på jobbet och skadat armen/axeln så illa så han inte kunde jobba. Tack o lov att det inte blev värre än så ändå!

IMG_0894
IMG_0891
IMG_0892

Så himla mysigt runt slottet när det blommar och grönskar. Kan sitta på en parkbänk här i timmar.

Slår ett slag för mina skor från Ellos (DESSA), jag har gått och gått och gått och g å t t i dessa och de är så himla sköna och håller form och färg. Bästa skoköpet på länge! Rekommenderas varmt. Gillar att de är lite smalare/nättare också, många sneakers är så klumpiga och breda. Ska köpa mig de vita också för de har kommit in igen. Snyggt med ljusa sneakers till gulliga klänningar eller höstiga långkjolar eller en mörk outfit. Till det mesta!

IMG_0899
IMG_0943
IMG_0944

Mysigt med lunchdejt, det hör inte till vanligheterna. Saknar sällskapet!

IMG_0923
IMG_0924
IMG_0927
IMG_0930

<3

Fick dock sällskap från flera håll på gatan till 11-kaffet i dag, om man ska se positiva saker med 2020 så är det ju trevligt med sällskap i form av alla hemmajobbande grannar.

Nu har jag en ny slags äppelpaj i ugnen (tack för tips!) och ska fixa mig lite lunch för en. Senare blir det eftermiddagsfika och spanskaplugg. Gett mig tusan på att lära mig mer spanska så nu när jag har lite mer lugn och ro om dagarna har jag lagt in en timmes paus i jobbschemat varje dag att ägna åt spanskan! (Ni som lärt er/försöker lära er spanska får gärna tipsa om bra böcker eller appar eller tillvägagångssätt.)

KRAM

24

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Följ mig på Instagram!

@Matplatsen
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00