ANNONS

PORNSTAR

/
IMG_1644

Hej hej

Hur mysigt att bada varmt spabad när det duggar ute? Hur mysigt som helst! Sköt över parasollet så vi hade tak över ett hörn.

IMG_1642

Vi var till Kötthandlarn och köpte nymalen högrevsfärs. Ska ni göra tacos undrade han? Njaä hamburgare tänkte vi sa vi. Men man kanske gör goda tacos på högrevsfärs? Inte provat, har ni?

Smashed burgers (dubbla) med briochebröd, karamelliserad lök, en m a s s a ost och tryffelmajjo. Sötpotatispommes och halloumifries. Där har i vår lördagsmiddag!

Skönt lördagslunk här hemma. Olivia och Ella kollar på the Originals (jag tänkte se den när jag sett klart Vampire diaries, har någon säsong kvar. Har ni sett? Såå bra!!). Sebbe och jag sitter vid köksön och äter godis och ostbågar och jag sippar på fredagsdrinken som aldrig blev av i går utan blev en lördagsdrink 🙂

IMG_1911

Pornstar martini
1 drink

2 cl vaniljvodka
4 cl passionsfruktsjuice
2 cl passoa
3 cl limejuice
2 cl sockerlag
1/2 passionsfrukt
1 shotglas prosecco/champagne

Blanda ingredienserna i en shaker fylld med is. Sila upp i cocktailglas och garnera med en halv passionsfrukt. Servera med en shot bubbel vid sidan av. (tillsätt ev lite äggvita för kraftigare skum).

Favvo! (Använder DESSA att göra passionsfruktjuice på, blir koncentrerad och perfekt smak av och betydligt billigare än att köpa färska!)

IMG_1902

Nu pep Micke i väg till en granne för att hjälpa till med nåt elektriskt (han är elektriker) så jag tänkte bädda ner mig i sängen en stund med ett avsnitt av Velvet eller två 🙂

Ha en fin kväll!

KRAM

4

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Följ mig på Instagram!

@Matplatsen
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00