ANNONS

HERREGUD ÄR FREDAGEN SNART SLUT?

/

Innehåller reklam genom annonslänkar får Åhléns, Lindex och Indiska

IMG_2298

(Kjol HÄR, kort stickad tröja HÄR)

Heeeej

En sån där dag som gått i ett. Fredagar gör oftast det va? Försöker ofta jobba undan så jag slipper sitta vid datorn för mkt under helgen, det gick så där i dag men jag älskar ju mitt jobb (allt utom kvitton och pappershögarna som tornat sig på kontoret) så det är ingen fara.

IMG_2268

Dagen började med att en sov-varm Sebbe kom tassandes vid 06.30-snåret och kröp ner i sängen. (Micke åker till jobbet medan vi sover). Mysigaste starten! Svårt att gå upp men jag lovade barnen McDonaldsfrukost. Vi brukar ju festa till det lite på fredagsmornarna! Köpte med mig hem denna gång så de kunde göra sig i ordning i lugn och ro under tiden. Mätta och glada for de i väg till skolan sen och jag tog min lilla rygga och gick till Ica i regnet.

IMG_2276

Handlade bla ingredienser till en passionsfruktsmousse som jag hoppas blir god!

IMG_1491

Eftersom det är fredag så är det lyxpraliner som gäller. Det är det iof de flesta dagar men i dag får man ta många 😉

IMG_1545
IMG_1546

Godaste fredagslunchen är omelettmackor! Eller nä snäppet godare är deras smörgåstårta/bakelser men detta är Mickes favorit så ibland får man ju offra sig 😉

IMG_1878
IMG_1879
IMG_1881

Lite nytt och gulligt. Vi gör ofta varsin kopp kaffe och sätter oss nånstans. Så en liiiten bricka med matchande koppar är ju ett måste då va? Ja precis, så dessa köpte jag HÄR. Alldeles lagom stora och urgoda att dricka ur, viktigt viktigt. (Har den matchande stora brickan sen tidigare. Älskar mönstret!)

IMG_1885
IMG_1886

Älskar små osthyvlar! Svårt att se hur små kanske men ni ser jämfört med en normal nedan. Köpte en till Spanien och en hem hit. Blir perfekta skivor för en finn crispa och såå gott att hyvla hårdostar på ostbrickan med. Söt gå-bort-present! HÄR finns de.

IMG_1887

Köpte så fina servetter och kökshanddukar på Åhléns att ha när vi äter kräftor. Hallå var är alla kräftskivainbjudningar??? När jag bodde hemma hade mamma och jag alltid handdukar när vi åt kräftor (pappa är allergisk – tack gode gud att jag inte ärvde det)

IMG_1883
IMG_1884

Köpte frysta kräftstjärtar i hopp om att de ska smaka som frysta kräftor men bläää..

IMG_1891

Köpte så söt (billig) duk att ha i Spanien, de hade dukat så fint med DEN och dessa matchande pompoms inne på Indiska så jag kunde inte motstå. Får visa när de är på plats. Stor fyrkantig duk till vårt runda bord utomhus här hemma letar jag fortfarande efter med ljus och lykta. Några tips? (160 cm i diameter är bordet)

IMG_1882

Nu kommer grannarna över på aw på altanen så nu ska jag försöka skaka fram något att bjuda på (vi skulle vara hos en annan granne först så jag har inte hunnit planera något denna gång, det blir som det blir bara kul att ses!)

Jo just ja, på instagram körde jag en frågestund i mina stories med önskemål och tipsade allt eftersom i dag. Såå många roliga frågor och önskemål, kika gärna där innan de försvinner! HÄR hittar ni min instagram och HÄR facebook. Följ gärna! <3

KRAM på er och ha en riktigt härlig kväll!

7

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00