ANNONS

Lite nytt i badrumsskåpet

/

Innehåller reklam genom annonslänkar för Nordicfeel

IMG_2408

Hej hej

Ni brukar gilla tips från badrumsskåpet och det gör jag med 🙂 Har tex sett tips på dessa pads hos många bloggare och blev så nyfiken på dem. De är verkligen drömmiga! Hyn får sån härlig lyster och känns mjukare, lyrisk över dessa! HÄR finns de. Köpte även en ny rengöringskräm, DENNA är min favvo så ingen anledning att testa någon ny 🙂

IMG_2409

Fyllde på med bäääästa torrschampot också! Det är inte det billigaste men värda varje krona. De gör att jag kan tvätta håret 1-2 ggr i veckan och ändå alltid se fräscht ut. Har jag inte i torrschampo så ser det tokflottigt ut på ett dygn och jag får tvätta det varje dag. Så det var ett riktigt halleluja-moment när jag först testade detta.

IMG_2410

Det finns ju många billiga varianter i matbutiken och överallt och jag har testat många men jag vill inte ha något som gör håret till svinto och kliar och blir strävt utan vill bara att det ska se nytvättat ut och kännas lätt och fräscht. Är ni ute efter samma sak så rekommenderar jag detta varmt! Köpte för brunetter till Olivia och ljusare till mig. HÄR. (Finns i småflaskor också om man vill ha med i handväskan under dagen eller övernattningsväskan).

IMG_2411

Det var lite tips från mig. Har ni testat något nytt på sistone får ni gäärna tipsa!

KRAM

16

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Följ mig på Instagram!

@Matplatsen
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00