ANNONS
Integritet på Tailsweep

Rymdresan

/

Hej hej!

Susar runt på nedervåningen och plockar/diskar, messar med Åse och sippar på ett glas rött. Barnen har lagt sig ( Sebbe i min säng! Han ställer upp som sällskap till sin mörkrädda mamma när Micke är bortrest 😉 ) och jag passar på att göra lite fredagsfint att vakna upp till.

Haft en så mysig torsdagkväll med mitt lilla gäng. Var inbjudna på premiärvisning av filmen Rymdresan på Filmstaden här i Örebro. Varit sugen på biopopcorn sen jag vaknade 🙂

I filmen spelar bla Theoz om ni vet vem det är? Det visste inte jag men barnen hade stenkoll! Ytterst pinsamt när man är 13 att bli fotad på ”röda mattan” eller ta bild med Theoz dock så det hoppade vi visst. 9 åringen ångrade sig dock när vi kom hem..

Helt rimlig middag att äta snacks och choklad. Hade tänkt köpa med oss burgare hem sen men det var det ingen som orkade. Och då är man mätt kan jag lova!

Filmen var faktiskt riktigt bra, det tyckte vi alla 3! Grät en skvätt och skrattade gott. Spännande som bara den tyckte 9 åringen. Kul med en film hela familjen gillade, rekommenderas varmt. Premiär i morgon!

Nu ska jag fixa det sista här och krypa ner brevid mitt element (Sebbe) och se något avsnitt av Velvet eller två innan jag somnar. Så mysig spansk serie!

Kram och godnatt!

3

Följ mig på Instagram!

@Matplatsen
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00