ANNONS

El Mesón de La Costa

/

IMG_9615
IMG_9617

Hej hej

Sista kvällen bokade vi in en middag på vår absoluta favoritrestaurang. Bara det att vi hade lite otur med servicen. Vet inte om det överlag är sämre om somrarna men det kändes väldigt stressat. Vill inte gnälla för mycket (Micke mailade dem ett långt mail efteråt men vi fick aldrig något svar) för det är egentligen vår favoritrestaurang så jag hoppas det var otur och en engångsföreteelse och hoppas på samma vanliga trevliga upplevelse som det brukar vara nästa gång.

IMG_9618

Detta är en lite dyrare restaurang (ganska mycket dyrare beroende på vad man äter, vi beställde in varsin havskräfta till förrätt och glömde fråga efter dagspriset – GULP säger jag bara. Var de gjorda av guld?) men helhetskonceptet brukar vara värt det. Mysigt inrett och efter maten kan man få sätta sig i vinkällaren och ta sin efterrätt eller efterdrink. Här firade vi vårt lägenhetsköp Micke och jag när vi slog till, en sån restaurang man går till när man vill lyxa till det eller fira något. Boka bord innan för det är alltid fullbokat.

IMG_9625
IMG_9634
IMG_9642

Olivia valde pasta med smör från menyn. Ni vill inte vet vad det kostade 🙂 Men det var åtminstone brynt smör och tydligen jättegott så då får det vara värt det. Sebbe testade deras variant på nuggets/panerad kyckling med pommes. Förutom de snordyra kräftorna åt Micke variation på tonfisk och jag en god lax i mandelsås som dock kunde tillagats några minuter kortare nu när jag ändå är gnällig 😉

IMG_9635
IMG_9628
IMG_9637
IMG_9642
IMG_9649
IMG_9650
IMG_9651

Tog en drink på maten i vinkällaren (en cava-sorbet, galen i det!) innan vi gick hem. Vi var tidigt ute och hann ha vinkällaren för oss själva en stund. Så mysigt där!

IMG_9658
IMG_9665
IMG_9690
IMG_9691

Sista kvällen är allt lite vemodigt. Eller ganska mycket. Ingen ville slita sig och ge hem och packa.

IMG_9692

Dessa varma kvällar saknar jag såå nu. Och längtar mig blå efter!

KRAM

2
50

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00