ANNONS
Integritet på Tailsweep

Playa Del Cura, Soraya och svenska pizzor på Maestro

/
IMG_9469

Hej hej

Efter missen med stranden första dagen höll vi oss hemma vid poolen under veckan, men en dag gav jag mig tusan på att få en plats på Cura. Ställde klockan i ottan, så tidigt så jag kunde se soluppgången på taket när jag hämtade våra stolar och smet sen ner till stranden snabb som en vessla medan de andra sov. Kom fram ca 07.30 och då fanns det EN ruta ledig på stranden! Folk måste suttit där halva natten? Några minuter senare ringlade sig kön lång till stranden. (Vakter överallt som håller koll). Vid 02 kilar dock spanjorerna hem på siesta så då kan man få sig en ruta om man inte har tur tidigare.

IMG_9440
IMG_9438

Kylväskan är alltid med. Så varmt så t.o.m jag tycker en kall öl är gott 🙂

Fick en plats längst fram och var hyfsat nöjd när familjen kom ner och såg mitt kap 🙂 I havet är det helt galet skönt så här års, nästan så man inte känner att man går i fast det är 30+ i luften.

IMG_9457
IMG_9455

Vi gav upp lagom till lunch och satte oss på Soraya och tog en långlunch i skuggan. Här finns klassiska Nuggets & pommes som barnen älskar och goda fluffiga pannkakor. Gigantiska öl (beställa man Grande här så får man en hel v a s med öl) och goda pizzor (köttfärspizzan är min favvo). Beställde kroketter för femtioelfte gången och en farlig croissant med tonfisk och en grillad macka att dela på. Allt trevligt här även om det är lite av ett turisthak.

IMG_9484
IMG_9475
IMG_9481
IMG_9470
IMG_9471
IMG_9472

Gedigen glasslista till dessert med god glass finns det också me det orkades ingen den här dagen. Väl värt ett besök.

Lagom möra efter en dag på stranden fick det bli hämtpizza. Kan bli lite trött på ”utlandspizzor” och så där galet sugen på klassiska svenska pizzeriapizzor och blir man det kan man köpa såna på Pizzeria Maestro! (Hemkörning har de också) Här finns allt från kebabpizza till calzone och bea och pizzasallad.

IMG_9435
IMG_9437

Äta ute i all ära men just de där hemmakvällarna i sitt eget lilla hem är ju nästan de mysigaste <3

KRAM

4
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00