ANNONS
Integritet på Tailsweep

Rivstart på fredagen

/
Img 6498.jpg

Heeeej alla fina bloggläsare <3

Tack för alla gulliga kommentarer, dm och mail som trillat in om gårdagen, så kul att ni gillade!

I dag började dagen med en rivstart kan man säga. Det var frukostmöte med influenser-gänget i Örebro och Almi, denna gång i Sörbybacken. Jag och Micke promenerar i trappan där i bland och vi har åkt pulka om vintrarna men annars är vi här alldeles för sällan inser jag ju för sååå mycket kul det finns att göra, äta och prova på (och såå mycket kul som kommer i framtiden!!) På gångavstånd dessutom, perfekt. Dessutom säger de sig ha Sveriges godaste pizza (eller var det världens?) och det måste man ju bara provsmaka. Hört mycket gott om dem!

IMG_4362
IMG_4364
IMG_4367
IMG_4365
IMG_4372

Urgod frukost från Jeremiabageriet. Visste inte att den var därifrån först och tänkte när jag tog ett bett på croissanten att guuuud vad god, nästan godare än Jeremiabageriets. Och det var ju inte så konstigt då 🙂 (De har världens godaste croissanter, tro mig!! Ska man äta en så ska man äta denna.)

IMG_4368

Efter frukost fick de som ville testa på att åka zipline. Vet inte riktigt hur det gick till men jag ville visst det 🙂 Jag som annars knappt åker barnkaruseller utan att tappa rösten av skräck (och skrik).

Img 6499.jpg
Img 6526.jpg

De här banorna bland träden verkar också kul, något för familjen!

Img 6530.jpg
Img 6521.jpg

Hyfsat skakis här. Hann ånga mig 100 ggr inombords men var näst först ut och hann inte backa ur. Bara att kasta sig ut. Högt över marken i ca 50 km/h susade man ner och flög över restaurangen. GAAAH! Så härligt 🙂 Det enda läskiga var egentligen stoppet på slutet, trodde jag skulle ramla ur och fortsätta över bilvägen till Ica Maxi hehe. Lyckorus och adrenalin deluxe efteråt! Filmklipp finns i mina stories på Instagram om ni vill se (sök på matplatsen).

Nu ska jag strax locka håret och sminka mig och ta på mig annat än mjukiskläder för jag ska ut och äta med väninnorna i kväll! Ska bli sååå kul, både hungrig och socialt utsvulten 🙂

Vad gör ni i kväll? Och vad äter ni??

KRAM på er!

15

Följ mig på Instagram!

@Matplatsen
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00