ANNONS

Finally Friday!

/

Innehåller reklam genom annonslänkar för Cdon, Lindex och Indiska

IMG_3745

Heeeej

Evighetslång vecka för omväxlings skull, annars tycker jag veckorna bara rusar så här på hösten. Mindre än 3 månader till julafton nu, det säger bara poff så är vi där. Men nu är det FREDAG!! Weeeeeee!

IMG_3758

Älskar mysiga tröjor och koftor till långkjolar om hösten. Så fin kombo. Tröjan i lit kortare modell hittar ni hos Lindex HÄR (som har 20 % rabatt på allt i helgen) och kjolen från Indiska HÄR (och de har 25 % på allt endast IDAG! så typiskt för mig som var där i förrgår och köpte DENNA och DENNA till ord pris, men det var de värda ändå – så nöjd! )

IMG_2252

Är ni några fredagstacosfantaster här inne som har tacos på stående meny i kväll? Inte vi men ibland är det ju såå gott. Det blev en tacotorsdag för oss istället. Med extra allt. Ska jag äta tacos ska det vara sött och salt och allt mjöligt på min tallrik. Jag vill ha frukt (ananas, banan, vindruvor) och stekt svamp och karamelliserad lök, grönsaker, ost, oliver och köttfärs med mycket tacokrydda. Och räkor! De ”färska” på burk helst (finns på Ica). Tacosås, gräddfil och Santa Marias chilimajo. Och helst hårda skala. De andra föredrar mjuka.

IMG_2259
IMG_2261
IMG_2255
IMG_2266

Och viktigast av allt, k o r i a n d e r! Det sistnämnda är det bara jag och Sebbe som gillar. Han tar en kvist och jag resten av krukan.

IMG_2257

Micke har det läbbigaste jag vet på sina. Minimajs. Vem uppfann ens det? Hemsk konsistens, hemsk lukt, hemsk smak. Men man tycker ju olika 😉

Picklade rödlök är pricken över i:et. Testa det!

IMG_2237
IMG_2241
IMG_2245

Efter ett par dygn blir lagen knallrosalila, så gott till så mycket.Är ni fler som liksom jag inte kan skära lök utan att gråta som Lilleskutt? Då är de HÄR bästa uppfinningen!! Har dem alltid på mig när jag hackar lök numer och har inte fällt en tår.  Kanske inte mitt snyggaste men ett av mina bästa köp faktiskt 🙂

Picklad rödlök

2 st rödlökar
1 dl socker
1/2 dl ättika (12%)
1 dl vatten
saften från en pressad lime

Koka upp ingredienserna till lagen och ställ åt sidan. Skiva löken och lägg ner den i den varma lagen och låt svalna. Häll upp på burk med tätt lock och förvara i kylen.

Nu undrar jag såklart, VAD NI ÄTER I KVÄLL?? Här blir det något enkelt men ack så gott – oxfilé med pommes och pepparsås och ett gott rödvin framför Idol.

KRAM

26

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00