ANNONS

Drinktips – Between the sheets

/

Innehåller reklam genom annonslänkar

IMG_5170-2

Outfit: kappa HÄR, skor HÄR, byxor HÄR, blus HÄR, och sötaste Gucciväskan HÄR <3 (såå kär i den!)

Hej hej

Fredag i morgon, kan man annat än älska fredagar. Denna är mer efterlängtad än någon på länge, ni ser förhoppningsvis varför i morgon 😉 (vågar inte jinxa).

IMG_5171

Sprang på en så snygg stooor rund spegel på Åhléns outlet till bra pris. Letar ni efter en sån så tips! Har tyvärr ingen plats för den själv hemma och för svår att forsla till Spanien annars hade jag köpt med den dit 🙂

IMG_5182

Sugna på något gott att sippa på imorgon? Här kommer ett drinktips för den som gillar lite spritiga syrliga drinkar (det gör jag!), en gammal klassiker som sägs ha uppfunnits på 1930 talet på Harrys New York Bar i Paris.

Between the sheets
1 drink

3 cl Cognac
3 cl Ljus rom
3 cl Triple sec
2 cl Citronjuice

Häll alla ingredienser i en shaker och fyll den med is. Skaka den riktigt kall och häll upp i glas. Garnera med apelsin.

IMG_5173
IMG_5185

Älskar glasen, hittade dem på kampanj HÄR nu. Viktigt det där med glas!

Tänkte göra gratinerade krustader till på den här mjukosten som jag sprang på (nyhet?) men hann aldrig. Måste ju bara bli gott??

IMG_5172

Sebbe ville visa sitt vrålåk. Han har en liten elsparkcykel i lagom fart med sadel. Håhå så nice va, skulle vilja ha en själv. (Köpt HÄR).

IMG_5164-2

Och apropå Sebbe så köpte jag en ny chokladkaka (tack för era tips!) med hans favoritkaka i – tadaaa. Fick mycket gott betyg av båda två, jag hann inte smaka..

IMG_5162-2

Sen köpte jag dessa jag fann i kyldisken, som nåt slags mellis? De fick sådär i betyg. Finns fortfarande 2 kvar av 4, det kan man nästan säga är riktigt dåligt betyg.

IMG_5002

Om jag får välja godis så köper jag helst en gottepåse från Ostbutiken 🙂 Testade lite nyheter denna gång, annars snöar jag lätt in på samma samma (mina favoriter hittar ni listade HÄR). Persika/apelsin-färskosten var grym!! Så gott med något som bryter av på ostbrickan. Brukar köpa romrussinfärskost från samma märke.

IMG_5001

Vi funderar på ost & chark som middag i kväll. Får se vad jag kan skrapa fram.

IMG_5125

Just ja, ett av förra årets bästa köp var DENNA sidenblus i rött. Som jag använt den! Och som jag önskat att det fanns en likadan i vitt. Och nu gör det det!! Slog till på en direkt, ett perfekt basplagg i garderoben forever and ever. Ljuvligt lyxig på! Bluskärlek deluxe! (och ett par sköna stretchjeans från Lindex men jag tror inte jag ser dem online, eller? TOVA heter de iallafall)

IMG_5111

Såg klart sista avsnittet på säsong 2 av A Million Little Things i går (CMore). Har ni inte sett den serien så bara släpp alla andra och GÖR DET!! Bölade mig igenom hela säsong 2 tror jag, den är så fin och känslosam och kul och bra och bara sååå sevärd. Det kommer snart en 3:e säsong hörde jag (i nov), yay!

Och sist men inte minst tack för alla rara kommentarer och igenkänningar i inlägget under. Blir så glad! <3

KRAM på er!!

19
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00