ANNONS
Integritet på Tailsweep

Godaste GT:n, festblusen och fuskpälsar

/

Innehåller reklam genom annonslänkar för Ellos

Hej hej

Satt och klurade på kvällens fredagsdrink men är inte sugen på att åka och handla så det får nog bli något vi alltid har ingredienser till hemma – en klassisk G & T. Gin och tonic. Och den allra godaste gör man med gurka och svartpeppar i. Och en god gin, gärna Hendricks.

En perfekt GT

massor av is
4-6 cl gin, gärna Hendricks
ca 1 dl god tonic
ett par skivor hyvlad gurka
svartpeppar

Fyll ett glas med is och lägg i gurkan. Häll på gin och toppa med tonic. Dra ett par varv med svartpepparkvarnen över.

Så enkelt men gott. Gillar ni? Jag drabbades ju av sk ”pinemouth” i början av sommaren (pinjemun) efter att ha ätit pinjenötter. Dagen efter kom den konstigaste smak i munnen, det smakade bittert och beskt. Och gav sig inte! Vad jag än åt och drack så smakade det som dränkt i GT haha. Kaffe var rent ut sagt vidrigt att dricka och även när jag inte åt något kom den där smaken i munnen i vågor dygnet runt. Riktigt jobbigt att dras med faktiskt, satt i i ett par månader (!) även om det blev mildare på slutet. (Nej det var inte Corona, jag testade mig). Har inte vågat äta pinjenötter sen dess och kunde inte med bittra smaker som tonic och aperol förrän nu i princip.

Vågar inte äta några nu inför jul heller (vill inte förstöra smaklökarna inför julmaten om jag kan låta bli) men efter nyår tänkte jag ge det ett försök, för jag älskar ju pinjenötter. Det verkar främst vara kinesiska pinjenötter som är boven i dramat så det får bli italienska för mig. Och så färska som möjligt.

Ett blustips! DENNA raring finns HÄR i både svart och vitt och är väl den perfekta festblusen året om?! Tjock vacker spets, puffiga ärmar och lös modell. Favvo! Sånt där go-to-plagg som alltid funka och sitter bekvämt. Ett av mina bästa mest använda köp i höst.

Sen har jag fått några frågor om fina fuskpälsar och jag har ju dels DENNA i olika färger och längder som jag älskar (på kampanj nu!!), och förra årets favorit finns åter i lager HÄR, nu på 40 %!

Sen älskar jag DENNA modellen.

Och massa fler hittar ni HÄR, många till kampanjpris nu!

KRAM

(Missa inte inlägget nedanför, ös gärna på med fler tips. TACK ni är bäst!)

13
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00